ATSO yeni yıla yeni bina ile girecek

ATSO’nun yeni hizmet binasının Afyonkarahisar için prestij projesi anlamına geldiğini kaydeden Oda Başkanı Hüsnü Serteser, binanın herşeyi ile şehrin yeni vizyonuna, parlayan yıldızına uyacağını söyledi. Yıl sonuna kadar yeni binaya taşınma hedefinden söz eden Serteser, başka büyük projeleride hayata geçirme sinyalini verdi. ATSO’nun yeni hizmet binası, başkaca büyük projelerin açılışları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan [&hellip]

ATSO yeni yıla yeni bina ile girecek

ATSO’nun yeni hizmet binasının Afyonkarahisar için prestij projesi anlamına geldiğini kaydeden Oda Başkanı Hüsnü Serteser, binanın herşeyi ile şehrin yeni vizyonuna, parlayan yıldızına uyacağını söyledi.

Yıl sonuna kadar yeni binaya taşınma hedefinden söz eden Serteser, başka büyük projeleride hayata geçirme sinyalini verdi. ATSO’nun yeni hizmet binası, başkaca büyük projelerin açılışları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel olarak davet edilecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, odanın yeni hizmet binasının imalat seyrini yorumladı.
YENİ VİZYON YENİ YÜZ
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, odanın yeni hizmet binasının son sisteme göre yapıldığını belirtti. Serteser, Afyonkarahisar’a teknolojisiyle, donanımıyla, fonksiyonelliği ve mimarisiyle her anlamda bir prestij projesi kazandırdıklarını vurguladı. “Prestijli bir proje yaptınız ama neden? Fazla para gitti denilebilir.” diyen Hüsnü Serteser; “Bina maliyetini iş tamamlandıktan sonra net olarak açıklayacağız. Belki maliyet olarak fazla para gitti. Ama bizim Afyonumuz çok hızlı ilerleyen bir şehir. Afyokarahisar’da odamızın böylesi prestijli binada olması şehre gelen işadamlarını, dışarıdan gelen yatırımcıları hakikaten çok etkileyecek. Burada denilecek ki; sanayiciye, yatırımcıya değer veriliyor. Sanayicinin, yatırımcının sahip olduğu bina en prestijli bina. Kaldıki burada üyelerimize vereceğimiz hizmetlerimizde artacak. Burada TOBB’nin Kadın Girişimciler Kurulu’nun bir odası olacak. Genç Girişimciler Birliği ve ilçe odalarının şehre geldiklerinde işlerini görebilecekleri bir odaları olacak. Biz buraya geçince TOBB’nin de dahil olduğu Kredi Garanti Fonunu’nun şubesinide buraya açacağız.” dedi.
Oda Başkanı Hüsnü Serteser, hizmet binasının yeni bir vizyon yeni bir yüz olacağını kaydetti. “Aslan yattığı yerden belli olur.” sözünü hatırlatan Serteser, Afyonkarahisarlı sanayici ve ticaret erbabının kullanacağı yeni hizmet binasının gerçekten şehrin yeni vizyonuna, parlayan yıldızına uyması gerektiğine temas etti. Serteser, ATSO’nun köklü bir geçmişe ve tarihe sahip olduğuna değinerek daha başka projelerinde hayata geçirileceğini öncelikle odanın yeni hizmet binasının bitirileceğini belirtti.
BAŞBAKAN’A
ÖZEL DAVET
ATSO’nun yeni hizmet binası ile ilgili yürütülen çalışmalara son sürat devam edildiğini söyleyen Oda Başkanı Hüsnü Serteser, bu ayki meclis toplantısını yeni binada yapmaya çalışacaklarını olmazsa Aralık ayında yeni hizmet binasına mutlaka taşınılacağını kaydetti. ATSO’nun yıl sonuna kadar yeni hizmet binasında hizmet vermesi için gayret edileceğini aktaran Serteser şöyle konuştu: “Bölgesel havaalanı açtıktan sonra Sayın Başbakanımız belki buraya gelemeyebilir. Toplu açılış yapar diye biz özellikle Sayın Rektörümüzlede konuştuk. İnşallah uygulamak istediğimiz, başka büyük projelerde var. Biz Sayın Başbakanımızı bu projeler için özel davet etmek istiyoruz. Sayın İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, Valimizide söyledik. Sayın Bakanımızada ulaştıracaklar. Afyonumuz için bu projelerin açılışlarını Sayın Başbakanımızın özel olarak gelip açmalarını istirham edeceğiz. Bölgesel havaalanı açılırken olmayabilir ama arzumuz Sayın Başbakanımızın özel bir açılış yapmasıdır. Ama biz odamızın yeni binasına yerleşip hizmet vermeye başlayacağız. Açılışımızıda inşallah Başbakanımızın programına göre diğer projelerle birlikte özel olarak Afyonkarahisar’da ağırlayarak yaptırmak istiyoruz.”
Haber: BURCU AYDIN

Bakmadan Geçme