ATSO Spor Oyunları'nın kayıtları başladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)'nun her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ATSO Spor Oyunları bu seneki hazırlıklarına başlandı. ATSO'nun 15 oyunla üyelerine spor imkanı sunacağı Spor Oyunları'nın kayıtları devam ediyor Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Oda üyelerinin arasında gerçekleşen Spor Oyunları Ligi 16 Mayıs saat 18.00'de Atatürk Stadyumu'nda yapılacak açılış töreni ile [&hellip]

ATSO Spor Oyunları’nın kayıtları başladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nun her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ATSO Spor Oyunları bu seneki hazırlıklarına başlandı. ATSO’nun 15 oyunla üyelerine spor imkanı sunacağı Spor Oyunları’nın kayıtları devam ediyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Oda üyelerinin arasında gerçekleşen Spor Oyunları Ligi 16 Mayıs saat 18.00‘de Atatürk Stadyumu’nda yapılacak açılış töreni ile başlayacak.
KADIN VE ENGELLİ
BAŞVURULARI DESTEKLENECEK
Spor Oyunları komisyonu tarafından verilen bilgiler arasında bir çok yeniliğin yaşanacağı spor oyunlarında bu yıl üye firmalarda çalışan kadın ve engelli üyelerin de başvurularının olması durumunda destekleneceği bildirildi.
15 farklı branşın yer aldığı ATSO Spor Oyunları mini olimpiyatlara dönüşüyor. Bu yıl yapılacak olan branşlar; Futbol, Basketbol, Voleybol, Dragon Bot, Halat Çekme, Yüzme, Tavla, Dart, Bowling, 100 metre koşu, 400 metre koşu, Masa Tenisi, Kort Tenis, Bilek Güreşi, Penaltı Atışı branşları yer alıyor.
KAYITLAR BAŞLADI
ATSO Spor Oyunları’nın başvurularının başladığını belirten ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı Gürcan Aşçı, “Bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek spor oyunları ligine kayıtlar başladı. Her yıl büyüyerek devam eden ATSO Spor Oyun ligine geçen yıl 99 üye firmamız ve yaklaşık 800 civarında sporcu katıldı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen ligimizin Türkiye’de örneği yok. Bir ay süren organizasyonumuzda temel felsefemiz iş dünyasında yer alan firmalarımızı yakınlaştırırken aynı zamanda da işverenlerle çalışanlar arasındaki bağıda güçlendirmektir.” dedi.
“OYUNLAR ÖZEL
SEKTÖR SPOR
ORGANİZASYONUDUR”
Spor oyunlarının özel sektör spor organizasyonu olduğunu belirten Aşçı, “Spor Oyunları ligi Afyonkarahisar’da düzenlenen önemli bir özel sektör spor organizasyonudur. ATSO’ nun 9 yıldır desteklediği organizasyonun üye firmalardaki bir çok çalışanına spor yapma imkanı sağlaması önemli bir sosyal sorumluluk bilincini de yerine getiriyor. Afyonkarahisar’daki diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da desteklediği oyunlar süresince bir birinden güzel ve heyecanlı aktiviteler yaşanıyor. Özellikle açılış etkinliklerinin eğlenceli bir havada gerçekleşmesi spordaki rekabetin aslında dostluk ve kardeşlik temeline dayandığının işaret ediyor” ifadesine yer verdi.
OYUNLAR 100 METRE KOŞUSU
İLE BAŞLAYACAK
Aşçı, “Her yıl oyunlarımıza yeni branşlar katarak adeta mini bir olimpiyat heyecanı yaşamaktayız. Bu yıl oyunlarımızın açılışında 100 metre koşusu ile start vereceğiz. Atletizm olimpiyatların ve sporun çıkış branşıdır. Atletizm olmazsa olmaz diyerek bu yıl atletizm ve beraberinde yüzme branşını da oyunlara dahil ettik. 16 Mayıs’ta yapılacak açılışa tüm Afyonkarahisar halkı davetlidir.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme