ATSO Spor Oyunları’nda ödül gecesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 8’incisi si düzenlenen Spor Oyunları’nın ödül töreni Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası’nda düzenlendi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayii Odası tarafından bu yıl 8’incisi si düzenlenen Spor Oyunları’nın ödül töreni bu yıl Hıdırlık’da yapılmadı. Ödül töreni, bu yıl hizmete giren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yeni [&hellip]

ATSO Spor Oyunları'nda ödül gecesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 8’incisi si düzenlenen Spor Oyunları’nın ödül töreni Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası’nda düzenlendi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayii Odası tarafından bu yıl 8’incisi si düzenlenen Spor Oyunları’nın ödül töreni bu yıl Hıdırlık’da yapılmadı. Ödül töreni, bu yıl hizmete giren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası’nda düzenlendi. Bu yıl 8’incisi düzenlenen ATSO Spor Oyunları Afyonkarahisar Atatürk Stadı’nda düzenlenen törenle başlamıştı. Spor Oyunları’nda dereceye giren sporcular ve takımlar ödüllerini önceki gün akşam saat 19.30’da düzenlenen törenle aldılar. Atso Spor Oyunları’nda bu yıl çok sayıda branşta 99 firma, 900 sporcu yarıştı. (Kocatepe)

Törene yoğun katılım oldu

ATSO Spor Oyunları’nın 8’incisinin ödül törenine il protokolü de büyük ilgi gösterdi. Törene Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Salih Akbaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis Meslek Yüksel Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Dereceler Ödüllendirildi

ATSO Spor Oyunları’nda dereceye giren takım ve sporcular, ödüllerine kavuştular. Protokol üyeleri tarafından Spor Oyunları’nda derece kazanan takımlara ödülleri takdim edildi. Spor Oyunları’nın sorunsuz bir şekilde yapılmasında emeği geçen görevlilere de şilt verildi. Ayrıca, tertip komitesi ve sponsor firmalar da birer şiltle ödüllendirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme