ATSO Spor Oyunları'nda 13. raund

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen ATSO Spor Oyunları'nda heyecan sürüyor. ATSO Spor Oyunları'nda Halat Çekme, 100 ve 400 Metre Koşu, Penaltı Atışı, Bilek Güreşi branşlarında müsabakalar gerçekleştirildi.Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Atletizm Sahası'nda düzenlenen müsabakalarda dostluk ile rekabet bir arada yaşandı. Halat Çekme yarışmasında 1. Çağlayan Orman Ürünleri, [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen ATSO Spor Oyunları’nda heyecan sürüyor. ATSO Spor Oyunları’nda Halat Çekme, 100 ve 400 Metre Koşu, Penaltı Atışı, Bilek Güreşi branşlarında müsabakalar gerçekleştirildi.
Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Atletizm Sahası’nda düzenlenen müsabakalarda dostluk ile rekabet bir arada yaşandı. Halat Çekme yarışmasında 1. Çağlayan Orman Ürünleri, 2. NG Afyon Otel olurken 3. Korel Termal Otel olmayı başardı. 100 Metre Koşu kategorisinde 1. Mehmet Aygün Mermer adına Mesut Karagöz, 2. Botaş Nehir Tekstil adına Soner Öztekin olmayı başardı.  3. Alimoğlu Maden adına Ali Aydın oldu. 400 Metre Koşu kategorisinde 1. NG Güral Afyon adına Beytullah Atılgan, 2. Mehmet Aygün Mermer adına Mesut Karagöz ve 3. Botaş Nehir Tekstil adına Soner Öztekin oldu.
Heyecanın yüksek olduğu Penaltı Atışı kategorisinde ise AFJET Afyonspor’un altyapı kalecileri file bekçiliği yaptı. Penaltı Atışı’nda ise en son 5’te 5 yapan PTT adına yarışan Hulusi Kanlı 1. Olmayı başardı. Aynı kategoride ise 2. Dervişoğlu Mermer adına Halil Fidan olurken 3. Korel Tarım adına Abdullah Taktak oldu. Bilek Güreşi-Erkekler kategorisinde 1. NG Afyon Otel adına Ersin Şevik, 2. Alimoğlu Mermer adına Abdullah Temir ve 3. Alimoğlu Madencilik adına İbiş Köken olmayı başardı.
Bilek Güreşi-Kadınlar’da da 1. Alimoğlu Maden adına Serpil Şen, 2. Alimoğlu Mermercilik adına Canan Yurteri olurken, 3. İse Kanal 3 adına Ezgi Örten olmayı başardı.

Bakmadan Geçme