Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Meclisi video konferans aracılığıyla toplandı

ATSO Meclisi video konferans aracılığıyla toplandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi’nin 2020 yılının Mayıs olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci yönetiminde, video konferans aracılığıyla yapıldı

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Bu yılın Mart ve Nisan ayı Meclis Toplantılarımız’ı video konferans yöntemiyle gerçekleştirmiş ve siz değerli Meclis Üyelerimiz’in yoğun bir katılımıyla mutlu olmuştuk. Yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor. Bu nedenle 2020 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı da video konferans yönetimiyle düzenliyoruz. Katılımınız için çok teşekkür ederim.” dedi.
“NORMALLEŞME
ADIMLARI ATILIYOR”
Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni tip koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmak amacıyla yoğun bir çalışma ortaya koyduğuna dikkat çekerek, “Yeni tip koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü 11 Mart’tan itibaren, salgını kontrol altına almak için pek çok önlem alındı. İşletmelerimiz, yaşanan süreçten elbette olumsuz etkilendi; ama biz Oda olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile işbirliği yaparak küresel salgının ekonomimize etkisinin en aza indirilmesi için çalışmalar yaptık. Geldiğimiz noktada küresel salgının ülkemizde kontrol altına alınmaya başlandığını görüyor ve mutlu oluyoruz. Normalleşme adımları atılıyor; bu adımların devamı da gelecek. Burada dikkat etmemiz gereken konu ise bireysel tedbirlerimizi elden bırakmamaktır. Bu konuda tüm Meclis Üyelerimiz’in ve işletmelerdeki personel arkadaşlarımızın azami ölçüde hassasiyet göstereceğine yürekten inanıyorum.” dedi.
Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının devamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Afyonkarahisar Sağlık Endüstri Bölgesi Yönetim A.Ş.’ye ortaklık durumu görüşüldü. Bu konuda ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Üyeleri’ne kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Serteser, 750 bin metrekarelik alanda kurulması planlanan Afyonkarahisar Sağlık Endüstri Bölgesi’nde, sağlık sektörü ile ilgili her tesisinin yer alacağını kaydetti.
ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Dilek ve Temenniler” kısmının ardından Meclis Üyeleri’ne teşekkür etti ve bir sonraki Meclis toplantısının ATSO hizmet binasında yapılmasını dileyerek toplantıyı kapattı.