ATSO, kitap bağışı kampanyası başlattı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan hükümlülerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için üyelerine kitap bağışı çağırısı yaptı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülerin yararlanması için kitap bağışı yapacak. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada 'Hükümlülerin, boş zamanlarını yararlı etkinliklerle değerlendirmeleri, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve topluma [&hellip]

ATSO, kitap bağışı kampanyası başlattı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası,
Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan
hükümlülerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için üyelerine kitap bağışı çağırısı yaptı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlülerin yararlanması için kitap bağışı yapacak. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada “Hükümlülerin, boş zamanlarını yararlı etkinliklerle değerlendirmeleri, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve topluma yararlı bir birey haline gelmeleri amacıyla kurumumuzda kütüphane hizmetleri yürütülmektedir. Bu hizmetin kaliteli ve verimli hale getirilmesi amacıyla kurum kütüphanesini zenginleştirme çalışmaları başlatılmıştır” denildi.
GÜNCEL KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kurumumuzda bulunan hükümlülerin kitaplardan daha fazla istifade etmeleri için kütüphanemizin güncel kitaplarla zenginleştirilmesine gerek duyulmaktadır. Özellikle Roman, Tarihi Roman, Türk ve Dünya Klasikleri Romanları, Kişisel Gelişim Kitapları, Psikoloji Kitapları, Hikayeler, Tarih Kitapları, Bilim Kurgu Kitapları, İnceleme ve Araştırma Kitaplarının temin edilmesi düşünülmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme