ATSO ile İTO arasındaki ilişkiler gelişecek

İTO Futbol Takımı ile ATSO Futbol Takımı'nın dostluk müsabakasının öncesinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından yemekte ağırlandı. Cemile Sultan Korusu'ndaki yemeğe İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dursun Topçu ve İsrafil [&hellip]

İTO Futbol Takımı ile ATSO Futbol Takımı’nın dostluk müsabakasının öncesinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından yemekte ağırlandı. Cemile Sultan Korusu’ndaki yemeğe İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dursun Topçu ve İsrafil Kuralay, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gül ve Ahmet Şükrü Köse, ATSO Meclis Katip Üyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Taş, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Hacı Sait Evrenkaya, Fatih Şapcı, Ekrem Demirel, Akif İşbilir ve Ahmet Anlıak, İTO Genel Sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenolile İTO ve ATSO Futbol Takımları’nın oyuncuları katıldı.
 “ODAMIZ, SİZİN ODANIZ”
Afyonkarahisar’da gerçekleşen ihracat oranlarının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Avdagiç, “Afyon’a gittiğimizde Türkiye’nin ihracat oranının üzerinde ihracatta artış gördük. Önümüzdeki dönemde Afyonkarahisar’ın ivmesinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Buradaki dostlarınız olarak yapabileceğimiz ne varsa yapacağımızı belirtiyorum. Odamız sizin Odanız.” diye konuştu.
SERTESER
TEŞEKKÜR ETTİ
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve ekibine teşekkür etti. Serteser, “Ben ve arkadaşlarım, samimi ve sıcak karşılayışınızdan dolayı ziyadesiyle memnun olduk. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. İstanbul bence dünyanın en güzel şehri. En güzel şehirde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kurulan Ticaret Odası, en çok üyeye sahip Ticaret Odası, en büyük tecrübeye sahip Ticaret Odası’nın bizi ağırlaması bize mutluluk veriyor.” dedi.
Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi. ATSO heyeti, Cemile Sultan Korusu’ndaki yemek öncesinde İTO ev sahipliğinde Üsküdar’dan başlayarak Ortaköy, Bebek, Rumeli Hisarı üzerinden devam edip Kandilli’de sona eren bir tekne turuna katıldı.

Bakmadan Geçme