ATSO heyetinden yargı mensuplarına ziyaret

ATSO heyeti yargı mensuplarını makamlarında ziyaret etti. Heyet adına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yeni göreve gelen yargı mensuplarını tebrik etti Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı aynı zamanda 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret [&hellip]

ATSO heyetinden yargı mensuplarına ziyaret

ATSO heyeti yargı mensuplarını makamlarında ziyaret etti. Heyet adına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yeni göreve gelen yargı mensuplarını tebrik etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı aynı zamanda 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret Karaçorlu’ya ziyarette bulundular.
İlk ziyaret Bilgin’e
İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret Karaçorlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ATSO heyeti, yargı ve iş dünyasının birbirini tamamlayan bir bütün olduğunu belirtti. İlk ziyaret İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin’i gerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Hüsnü Serteser şöyle konuştu: “İdare Mahkememiz önemli kurumlardan bir tanesi, onun başkanı olan size de hayırlı olsun diyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İkinci ziyaret Mutlu’ya
ATSO heyeti ikinci ziyaretini Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu”http://m.kocatepegazetesi.com/”ya yaptı. Ziyaret sırasında konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser; “Bundan sonra inşallah diyaloglarımız eksik olmaz, çünkü yargı ile iş âlemi hiçbir zaman ayrılmayan bütünlerdir. Tekrar birlikte çalışma, birlikte istişare etme dileklerimizi belirterek bu nezaket ziyaretini kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.” dedi. 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, ziyaretten memnun olduğunu belirterek; “Şahsınıza, yönetim kurulundaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dostluğumuz ve ziyaretlerimiz artarak devam edecek. İnşallah sizlerinde desteğiyle Afyonkarahisar’a iyi hizmetlerde bulunacağız.” diye konuştu.
Allah utandırmasın
Heyet son ziyaretini 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret Karaçorlu’ya gerçekleştirdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser şunları söyledi: “Veysel Bey uzun yıllar kalmıştı. Onun tayininden sonra göreve geldiniz, görevinizde başarılı olacağınızdan eminiz. Bizimde çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz ve tekrar başarılar diliyoruz.” Fikret Karaçorlu; “28 Temmuz 2011tarihi itibariyle görevimize başladık. Allah utandırmasın. Kurulun belirleyeceği süre içerisinde Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gül ile Hakkı Sağbilge yer aldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme