ATSO'da Yapay Zeka Eğitimi Verildi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde Yapay Zeka Uygulamalarının İşletmeler İçin Kullanılabilirliği Eğitimi verildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen eğitimin açış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel yaptı. Güzel, "Bugün, hepimizin gündeminde olan ve iş dünyasında büyük bir değişim yaratan Yapay Zeka Uygulamalarının İşletmeler İçin Kullanılabilirliği konusuna odaklanacağız.

ATSO'da Yapay Zeka Eğitimi Verildi

KOBİ'lerimizin teknolojiyi kullanabilme kapasitelerini artırma ve dijital dönüşüm süreçlerini hızlandırma konusunda önemli bir Rol Oynadığını Belirtmek İsterim." Dedi.

Eğitimde “Yapay Zeka Nedir? İşletmeler İçin Yapay Zeka'nın Önemi, Temel Yapay Zeka Kavramları” gibi başlıkların yanı sıra, Yapay Zeka Uygulamaları, İş Süreçlerinde Yapay Zeka, Müşteri Hizmetlerinde Yapay Zeka Kullanımı ve Veri Analitiği ile Yapay Zeka Entegrasyonu konuları ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

ATSO'da Yapay Zeka Eğitimi Verildi

TOBB ETÜ SEM’den Dr. Hakan Emekçi, katılımcıların sorularını yanıtlayarak, yapay zekanın işletmelere sunduğu fırsatları daha iyi anlamalarına yardımcı oldu. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme