ATSO bölgesel havaalanına destek verecek

ATSO Meclis Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada dün açılışı yapılan Zafer Bölgesel Havalimanı’nın beklenen verimlilikte çalışabilmesi için Oda’nın üzerine düşen bütün girişimlerde bulunacağı ve havalimanına destek vereceği ilan edildi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nden (ATSO) yapılan açıklamada Odalarda, Ticaret Borsalarından Mesleklerin Gruplandırılması Hakkında Yönetmelikleri Geçici 3 üncü maddesine istinaden üyelerin Gelir İdaresi Başkanlığı'na vermiş oldukları Mükellef [&hellip]

ATSO bölgesel havaalanına destek verecek

ATSO Meclis Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada dün açılışı yapılan Zafer Bölgesel Havalimanı’nın beklenen verimlilikte çalışabilmesi için Oda’nın üzerine düşen bütün girişimlerde bulunacağı ve havalimanına destek vereceği ilan edildi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nden (ATSO) yapılan açıklamada; Odalarda, Ticaret Borsalarından Mesleklerin Gruplandırılması Hakkında Yönetmelikleri Geçici 3 üncü maddesine istinaden üyelerin Gelir İdaresi Başkanlığı’na vermiş oldukları Mükellef Bilgileri Bildirim Formu ve ilgili oda ve borsalardaki kayıtların esas alındığı belirtildi.
TEBLİGAT ULAŞMAYANLARIN DİKKATİNE!
ATSO Meclis Başkanlığı açıklamasında; TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodları; yazılı olarak kurye aracılığıyla oda ve borsa üyelerinin bilinen en son adresine gönderilip, adresinde bulunamayan üyelerin kayıtlı adreslerine kurye aracılığıyla ikinci kez yazılı tebligat gönderildiği bildirildi. Açıklamaya göre; “Bilinen en son adreslerinde bulunamayan, dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodları, TOBB’nin resmi internet sitesinde nace.tobb.org.tr web adresinde 19 Kasım 2012 tarihinden itibaren ilanen yayınlanmaya başlamıştır. İlanen yapılan bu tebligat, muhataba yapılmış sayılacaktır. Üyelerimiz, internet sitesinde yapılan ilan tarihinden itibaren 06 Aralık 2012 tarihine kadar TOBB’ne itiraz edebilecektir. Süresinde itiraz edilmeyen ve itiraz üzerine TOBB tarafından verilen kararlar kesindir. İtirazlara ilişkin hususlar ve istenilen belgeler TOBB nace.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır. Tebligatı ellerine ulaşmamış üyelerimize önemle duyurulur” dedi.
ATSO ÖNCÜLÜK
EDECEK
Bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlayacağına inanılan Uluslararası Zafer Bölgesel Havalimanı’nın dün açıldığı vurgulanan açıklamada; “Türkiye’nin yap-işlet-devret modeliyle yapılan ilk bölgesel havalimanı Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak İllerine hizmet verecek ve başta iş dünyası olmak üzere tüm halkımızın hava ulaşım ihtiyacını giderecektir. Zafer Havalimanın beklenen verimlilikte çalışabilmesi için Odamız üzerine düşen bütün girişimlerde bulunacak ve havalimanına destek verecektir. Uçuşların özendirilmesi ile ilgili her platformda yer alacak olan Odamız, bu konuda öncülük de edecektir. Zafer Havalimanımız ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadeleri kullanıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme