• Haberler
  • Spor
  • ATSO AFYOK'u affetmedi: 8-1 – Kocatepe Gazetesi

ATSO AFYOK'u affetmedi: 8-1 – Kocatepe Gazetesi

AFYOK takımı oyuna hızlı ve seri paslar ile başlayıp, maçın daha 3. dakikasında mutlak golü kaçırmaları kendilerine olan özgüvenin artırması ile birlikte ardarda ataklarla ATSO kalesi önünde gol aradılar.ATSO takımının tecrübeli hocası Nihat Baştürk ve oyuncuları maça ağırlığını koyarak maçın ilk çeyreğinde ardarda goller buldu. Kısa sürede toparlanan AFYOK ekibi etkili ataklar yapsa da ilk [&hellip]

AFYOK takımı oyuna hızlı ve seri paslar ile başlayıp, maçın daha 3. dakikasında mutlak golü kaçırmaları kendilerine olan özgüvenin artırması ile birlikte ardarda ataklarla ATSO kalesi önünde gol aradılar.
ATSO takımının tecrübeli hocası Nihat Baştürk ve oyuncuları maça ağırlığını koyarak maçın ilk çeyreğinde ardarda goller buldu. Kısa sürede toparlanan AFYOK ekibi etkili ataklar yapsa da ilk yarı 5-0 ATSO üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan AFYOK ekibi ikinci yarının başında yine boş kaleyle golünü atamadı.
ATSO orta sahada kurduğu pas trafiği ve kanatlardaki etkinliği ile hızını artırdı. İkinci yarının son son dakikalarına girildiğinde AFYOK ilk golünü kaydetti. Ayrıca AFYOK maçın son dakikalarında kazandığı penaltıyı da gole çeviremedi.
Maçın hakemi Ali Güncar’ın AFYOK lehine verdiği ofsaytlar da AFYOK’un farklı mağlup olmasına engel olamadı. ATSO maçı 8-1’lik farkla kazandı.
Maç boyunca her iki takım oyuncularının centilmenlikleri ile atılan goller, güzel pozisyonlarda rakip takımı tebrik etmeleri maça ayrı bir hava kattı.

Bakmadan Geçme