ATSO 33. Meslek Komitesi AGC’yi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 33. Meslek Komitesi (Eğitim Hizmetleri) Üyeleri, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarete ATSO 33. Meslek Komitesi (Eğitim Hizmetleri) Üyeleri Hasan Akçay, Burhan Can, Şükrü Aygün ve İsmail Aras katıldı. AfyonGazeteciler Cemiyeti’nden Genel Sekreter Mahmut Emin Birliktir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ve İsa Kuş hazır bulundular.

Haber

“ÇALIŞMALARIMIZ GAYRETLE DEVAM EDECEK”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk cemiyetin faaliyetlerinden bahsederek, Yönetim Kurulu Üyelerini anlattı. Artuk, “Cemiyetimiz, ilimizde çalışan basın camiasının birçoğunun üye olduğu 1983 yılında kurulmuş 10’a yakın internet sitesinin, 7 gazeteden 5’inin, 5 radyodan 3’ünün ve bütün bu tarz mecralardaki arkadaşlarımızın emek ve gönül verdiği bir cemiyet. Çalışmalarımıza her zamanki gayretimizden daha fazlasıyla devam edeceğiz ve güzel işlere imza atacağız. 33. Meslek Komitesi üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme