• Haberler
  • Genel
  • Atletlerimiz maratona katıldı – Kocatepe Gazetesi

Atletlerimiz maratona katıldı – Kocatepe Gazetesi

Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nda Kenyalı Atletler birinciliği elde ederken Recep Uluışık üçüncü oldu Tarsus'ta yapılan ve 12 ülkeden bin 223 sporcunun katıldığı maratonu 10 yıldır düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başlattı.Toplam 925 sporcunun (800 Erkek ve 125 Bayan) tamamladığı 11. Uluslararası Tarsus Yarı Maratona Afyonkarahisar'dan katılan [&hellip]

Atletlerimiz maratona katıldı

Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’nda Kenyalı Atletler birinciliği elde ederken Recep Uluışık üçüncü oldu

Tarsus’ta yapılan ve 12 ülkeden bin 223 sporcunun katıldığı maratonu 10 yıldır düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başlattı.
Toplam 925 sporcunun (800 Erkek ve 125 Bayan) tamamladığı 11. Uluslararası Tarsus Yarı Maratona Afyonkarahisar’dan katılan Aykut Sıgındık, Recep Uluışık, Yüksel Çakmak, Oktay Öncül, Yahya Küçüktütüncü, Sedat Ülker, Fatih Sarıdere, Hüseyin Bülbül, Serkan Kılcan ve Metin Şimşek 21.1 kilometrelik yarı maraton koşusunu başarıyla tamamladı.
ATLET RECEP
ULUIŞIK 55-59 YAŞ
KATEGORİSİNDE ÜÇÜNCÜ
Yarı Maratonu 1.27.47’lik dereceyle tamamlayan atlet Recep Uluışık 55-59 yaş grubunda üçüncü oldu. Kürsüde olmanın ve Afyonkarahisar’ı temsil etmenin mutluluk verdiğini belirten Atlet Recep Uluışık, “2014 ve 2015 yılında katıldığım maraton ve yarı maraton koşularının hepsinde ilk 3.’e girerek güzel bir sezon geçirdiğim için mutluyum. Yarış sonrası madalya seromonilerinde kürsüye çıkarak Afyon’un adını duyurduğum için seviniyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme