• Haberler
  • Spor
  • Atletler derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Atletler derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Isparta Botanik Park'ta yapılan Atletizm Geliştirme Projesi Bölge Yarışmalarına Afyonkarahisar'dan 2004-2003 doğumlu kız ve erkek takımları katıldı. Yapılan müsabakalarda 2003 doğumlu kız ve erkek takımları bölge birinciliği elde etti. 2004 doğumlu kız ve erkek takımları da yarışmayı üçüncülükle tamamdı. Müsabakalarda ferdi olarak yarışan Beyza Nur Bozdağ bölge birincisi oldu.Sporcularını tebrik eden Atletizm İl Temsilcisi Mehmet [&hellip]

Isparta Botanik Park’ta yapılan Atletizm Geliştirme Projesi Bölge Yarışmalarına Afyonkarahisar’dan 2004-2003 doğumlu kız ve erkek takımları katıldı. Yapılan müsabakalarda 2003 doğumlu kız ve erkek takımları bölge birinciliği elde etti. 2004 doğumlu kız ve erkek takımları da yarışmayı üçüncülükle tamamdı. Müsabakalarda ferdi olarak yarışan Beyza Nur Bozdağ bölge birincisi oldu.
Sporcularını tebrik eden Atletizm İl Temsilcisi Mehmet Kaya, “Katıldığımız bölge şampiyonasında takım halinde birincilik ve üçüncülük elde ettik. Ayrıca Ferdi sıralamada da bölge birinciliği elde ettik. Tüm sporcularımı kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme