• Haberler
  • Genel
  • Atletler Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Atletler Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Avrupa Dağ Koşusu’nda derece alan Afyonkarahisarlı atletler Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Avrupa Dağ Koşusu’nda derece alan Afyonkarahisarlı atletler Vali İrfan Balkanlıoğlu'na ziyaret gerçekleştirdiler. Sporcuları makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, kendilerini başarılarından dolayı kutladı. Vali İrfan Balkanlıoğlu'na müsabakalar ve aldıkları başarılar hakkında bilgi veren milli sporcular, zor şartlar ve imkansızlıklar içinde çalıştıklarını, buna rağmen [&hellip]

Atletler Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Avrupa Dağ Koşusu’nda derece alan Afyonkarahisarlı atletler Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Avrupa Dağ Koşusu’nda derece alan Afyonkarahisarlı atletler Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdiler. Sporcuları makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, kendilerini başarılarından dolayı kutladı. Vali İrfan Balkanlıoğlu’na müsabakalar ve aldıkları başarılar hakkında bilgi veren milli sporcular, zor şartlar ve imkansızlıklar içinde çalıştıklarını, buna rağmen 10 Temmuz 2011 tarihinde gerçekleştirilen 10. Avrupa Dağ Koşusunda Genç Erkekler kategorisinde Afyonkarahisarlı Milli atlet Nuri Kömür’ün 43 dakika 08 saniyelik derece ile birinci olduğunu söylediler. Yine Milli Atletlerden Süleyman Büyükbezgin’in ise büyükler kategorisinde de beşinci olduğu bildirildi. Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etmekten mutlu olduklarını dile getiren Milli Atletler, Bu yıl Eylül ayında Arnavutluk’ta atletizm dalında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na hazırlandıklarını ve bu konuda yetkililerin ve iş adamlarının desteklerini beklediklerini söylediler.
Ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu ise spora ve sporculara verilen önemin artması gerektiğini, bu uğurda da Valilik olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Atletizm Gençlik ve Spor kulübü Başkanı ve sporcularına başarılarının artması temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu; “Başarılarınızla göğsümüzü kabarttınız. Bizlerin de sizlere destek vermesi boynumuzun borcu. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme