• Haberler
  • Spor
  • Atletler, Atatürk Yol Koşusu’nda ter döktü

Atletler, Atatürk Yol Koşusu’nda ter döktü

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, 300’e yakın sporcunun katılımıyla hafta sonu yapıldı   Afyonkarahisar Belediyesi’nin Atatürk Haftası dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Atatürk Yol Koşusu 19. kez gerçekleştirildi. İzmir yolu üzerinden başlayıp Zafer Meydanı’nda tamamlanan ve 10 ayrı kategoride yapılan yarışmaya 300’e yakın sporcu katıldı. Yarışmayı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, 300’e yakın sporcunun
katılımıyla hafta sonu yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Atatürk Haftası dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Atatürk Yol Koşusu 19. kez gerçekleştirildi. İzmir yolu üzerinden başlayıp Zafer Meydanı’nda tamamlanan ve 10 ayrı kategoride yapılan yarışmaya 300’e yakın sporcu katıldı.
Yarışmayı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başlattı. Başkan Zeybek, tüm yarışmacılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Başkan Zeybek, yarışmaya katılmaları yönünde çocuklarını teşvik eden aileleri de tebrik etti.

Bakmadan Geçme