Atilla Baltaş Kimdir?

'Fatih Terim Fonu' olarak anılan dolandırıcılık davasında bankacı Seçil Erzan'ın ifadelerinde Atilla Baltaş ismi geçmişti. Bunun üzerine Atilla Baltaş'ın kim olduğu internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Atilla Baltaş Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Detaylar Haberimizde…

Kamuoyunda yankı uyandıran Seçil Erzan dolandırıcılık iddiasında Seçil Erzan, Atilla Baltaş ile ilgili kendisini mağdur ettiğini ifade etmiş şu ifadelerde bulunmuştu: “Atilla Baltaş’a 1 milyon dolar ödedim. Ondan kesinlikle fon adı altında para almadım. Baltaş’tan faiziyle para satın aldım, çünkü fon adı altında ikna ettiğim insanlara para ödemek zorundaydım. Fakat Atilla Baltaş bana verdiği parayı yüzde 50 faiziyle geri aldı. Kesinlikle beni mağdur etti. Ayrıca son günlerde bankada üzerimde baskı kurarak evrak yazmamı istedi.”

Atilla Baltaş, Türkiye gündeminde Seçil Erzan’ın dolandırıcılık iddialarıyla anılan bir isim oldu.  Ancak kişisel bilgileri, nereli olduğu ve yaşına dair net bilgiler henüz kamuya yansımadı.

Bakmadan Geçme