• Haberler
  • Genel
  • Atılımcılar, “Katılım” Zirvesi’nde – Kocatepe Gazetesi

Atılımcılar, “Katılım” Zirvesi’nde – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) Ankara’da Afyon’u temsil etti AGAD 2-5 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara Bera Otel'de gerçekleştirilen, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında kabul edilen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Demokratik Katılım Projesinin kapanış programı olan 'Genç Katılım Zirvesi'ne katıldı.Genç Katılım Zirvesi'ne Genç Atılımcılar Derneği'ni temsilen katılan Yusuf Tür, zirveden duyduğu memnuniyeti [&hellip]

Atılımcılar, "Katılım" Zirvesi'nde

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) Ankara’da Afyon’u temsil etti

AGAD 2-5 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara Bera Otel’de gerçekleştirilen, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında kabul edilen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Demokratik Katılım Projesinin kapanış programı olan ‘Genç Katılım Zirvesi’ne katıldı.
Genç Katılım Zirvesi’ne Genç Atılımcılar Derneği’ni temsilen katılan Yusuf Tür, zirveden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin böyle projelerde yer almaları gerektiğini, gençlerin sorunlarını ve bunları çözüm yollarını kendi içlerinde beyin fırtınası yaparak karar alıcı mercilere aktarmaları gerektiğini belirtti. Gençlerin böyle organizasyonlarda yer alarak farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduğuna değinen Tür, “Farklı yöre ve görüşlere sahip gençlerin bir araya gelerek fikir ve görüşlerini beyan edip demokratik bir şekilde nasıl fikir alışverişinde bulunacaklarına katkı sağlıyor” dedi.
Zirveye AGAD adına katılan Yusuf Tür, Genç Katılım Zirvesi’ni düzenleyen ve bu projenin sahibi Gençlik Araştırmaları Derneği’ne ve ekibine de misafirperverlikleri ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme