ATB Lisanslı Depoları Dinar'da Açıldı

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Tarım Ürünleri Lisanslı Depoları törenle açıldı. Törende il protokolünün yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'da yer aldı.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoları Açılış Töreni, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’in ev sahipliğinde yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuşmasında lisanslı depoların hayırlı uğurlu olmasını dilerken emeği geçenlere teşekkür etti. Hisarcıklıoğlu, törende şunları söyledi: “TOBB ve Ticaret Borsalarımız tarımın geleceğine yatırım yapıyor. Bölge tarımı için önemli bir yatırım olan 57 bin 200 ton depolama kapasiteli Afyonkarahisar Ticaret Borsası Dinar Lisanslı Depo Tesisleri’nin ikinci etabının açılış törenini gerçekleştirdik. İlde tarımsal ticareti güçlendirecek olan Lisanslı Depo hayırlı ve uğurlu olsun. Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Mühsürler’i, Yönetim Kurulu’nu, Meclisi ve tüm çalışanları kutluyorum.”

Haber

Bakmadan Geçme