ATB heyeti Azerbaycan'da – Kocatepe Gazetesi

Bakü'ye varan heyet ilk olarak, Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral'ı ziyaret ederek, bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Bakü Ticaret Müşaviri Ahmet Ataker de hazır bulundu. Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, Azerbaycan hakkında bilgiler vererek, kardeş millet olduğunu, Azerbaycan'da ticari ve sanayi büyük bir potansiyelin bulunduğunu ve bu ticaretin de arttırılması gerektiğini söyledi. Bu açıdan ticareti arttırmaya yönelik Afyonkarahisarlı [&hellip]

Bakü’ye varan heyet ilk olarak, Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral’ı ziyaret ederek, bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Bakü Ticaret Müşaviri Ahmet Ataker de hazır bulundu. Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, Azerbaycan hakkında bilgiler vererek, kardeş millet olduğunu, Azerbaycan’da ticari ve sanayi büyük bir potansiyelin bulunduğunu ve bu ticaretin de arttırılması gerektiğini söyledi. Bu açıdan ticareti arttırmaya yönelik Afyonkarahisarlı yumurtacı firmaların Azerbaycan’ı ziyaret etmenlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bakü Ticaret Müşaviri Ahmet Ataker ise, Bakü ekonomisi, yapılacak çalışmalar, sektör hakkında bilgiler vererek, ticari istatistik bilgiler aktardı.
Heyet, daha sonra Azerbaycan Sahibkarlar Milli Konfederasyonu’nu ziyaret etti.

Bakmadan Geçme