• Haberler
  • Gündem
  • Atatürk'ü de Abdülhamit Han'ı da tartışmak alçaklık

Atatürk'ü de Abdülhamit Han'ı da tartışmak alçaklık

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Başkanı Ahmet Kabadayı, Atatürk'ün ve Abdülhamit Han'ın tartışılmasının alçaklık olduğunu söyledi ve ekledi: 'Atatürk'ü tartışmak ne kadar alçaklıksa, Abdülhamit Han'ı tartışmak da o kadar alçaklıktır. İkisi de bu ülkeye çok büyük hizmetler verdi. Onun devamı olan Sayın Cumhurbaşkanımız da güzel, milli yatırımlar yapıyor. Bunu kimse inkar edemez'Milli Birlik ve Kardeşlik [&hellip]

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Başkanı Ahmet Kabadayı, Atatürk’ün ve Abdülhamit Han’ın tartışılmasının alçaklık olduğunu söyledi ve ekledi: “Atatürk’ü tartışmak ne kadar alçaklıksa, Abdülhamit Han’ı tartışmak da o kadar alçaklıktır. İkisi de bu ülkeye çok büyük hizmetler verdi. Onun devamı olan Sayın Cumhurbaşkanımız da güzel, milli yatırımlar yapıyor. Bunu kimse inkar edemez”
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Afyonkarahisar Temsilciliği’nin açılışı 24 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenen törenle gerçekleşti. Tören Beyaz Saray Salonunda yapıldı. Federasyon’un Afyonkarahisar Temsilciliği görevini Müteahhit Hakan Şahin yürütüyor.
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, federasyon şubesinin açılış töreninde konuştu. 14 Ekim 2015’te Samsun’da kurulan federasyonun 5. Temsilciliğini Afyonkarahisar’da açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Federasyon Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, FETÖ, PKK, DAEŞ gibi tüm terör örgütlerin hain çabalarına karşı birlik ve beraberliği korumaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yeni bir sivil toplum kuruluşu olmalarına rağmen hızla büyüdüklerini belirten Kabadayı şunları söyledi: “Yeni bir sivil toplum kuruluşu olmamıza rağmen hızla büyüme çabası içindeyiz. Şimdiye kadar Adana, Konya, İzmir ve Manisa illerinde temsilciliklerimizi açtık. Afyonkarahisar Temsilciliğini açmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Malum birçok dış unsurun bu bölgede planları var ama Allah’a şükür artık alnı secdeye gelen milli bir Cumhurbaşkanımız var. Milletin seçmiş olduğu Cumhurbaşkanımız görevini çok iyi şekilde yerine getiriyor. Bu doğrultuda federasyon olarak Fırat Kalkanı Operasyonunu da sonunda kadar destekliyoruz. Devletimizin yanındayız ve devletimize karşı olan iç ve dış tüm oluşum, terör örgütlerinin karşısındayız. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Federasyonumuz çatısı altında birçok siyasi partiye gönül vermiş kardeşimiz var fakat federasyon olarak hiçbir siyasi olguyla hareket etmiyoruz.” Kabadayı sözlerine şöyle devam etti: “Atatürk’ü tartışmak ne kadar alçaklıksa, Abdülhamit Han’ı tartışmak da o kadar alçaklıktır. Vefat etmiş insanların arkasından konuşulmaz. Atatürk de, son Osmanlı Padişahımız Abdülhamit Han da bu ülkeye çok büyük hizmetler verdi. Onun devamı olan Sayın Cumhurbaşkanımız da güzel, milli yatırımlar yapıyor. Bunu kimse inkar edemez” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme