• Haberler
  • Spor
  • Atatürk’e Saygı İçin Pedal Çevirdiler

Atatürk’e Saygı İçin Pedal Çevirdiler

Afyonkarahisar'dan geçişleri sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret eden bisiklet sporcuları Vali Güner tarafından hükümet binası önünde karşılandı. Sporculardan bilgiler alan ve onlarla yakında ilgilenen Vali Güner, bir sporcunun bisikletine binerek hatıra fotoğrafı çektirdi.Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde Atatürk’e Saygı çerçevesinde pedal çevirdiklerini [&hellip]

Afyonkarahisar’dan geçişleri sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret eden bisiklet sporcuları Vali Güner tarafından hükümet binası önünde karşılandı. Sporculardan bilgiler alan ve onlarla yakında ilgilenen Vali Güner, bir sporcunun bisikletine binerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde Atatürk’e Saygı çerçevesinde pedal çevirdiklerini ve bu kapsamda Samsun Valisi İbrahim Şahin’den aldıkları Türk Bayrağı’nı 15-19 Gençlik Haftası nedeniyle Samsun-Ankara-Afyonkarahisar ve Denizli illerini geçerek Muğla’ya götüreceklerini söyledi. Bilgeç, Muğla’ya ulaştıklarında ise aldıkları Türk Bayrağını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlandığı gün Muğla Valisi Amir Çiçek’e teslim edeceklerini söyledi.
Afyonkarahisar Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu, Ata’ya Saygı ve 15 Mayıs’ta başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’a gelen bisikletçileri Afyonkarahisar’da ağırladıklarını belirtirken, bu etkinliğe destek olmanın mutluluğu yaşadıklarını ve kendilerine kazasız ve güzel günler dilediklerini belirtti.
Kurtuluş savaşının mücadelesinin verilerek zaferin kazanıldığı Afyonkarahisar’da böylesine anlamlı bir etkinliğe destekte bulunmanın önemli olduğunu belirten Vali Güner, bisikletçiler nezdinde tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, sporculara Muğla’ya kazasız ulaşma temennisinde bulundu.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bisikletçilerden Çoban’a ziyaret

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor kapsamında Muğla Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ata’ya Saygı turu için yola çıkan Bisikletçi Grubu Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da ziyaret etti

Belediye binası önünde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından karşılanan ekibe Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu da eşlik etti. Bisikletçilerin gerçekleştirdikleri bu organizasyondan dolayı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, kazasız yolculuklar diledi. 15 Mayıs’ta Samsun’dan aldıkları Şanlı Bayrağı Muğla’ya götürmek üzere yola çıkan 12 kişiden oluşan Bisiklet Grubu Samsun, Ankara, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla’yı kapsayan turda bin 50 kilometre pedal çevirecek.
19 Mayıs Sabahı Muğla Cumhuriyet Meydanı’na ulaşacak Bisiklet Ekibi Samsun’dan aldıkları Bayrağı Muğla Valisi Amir Çiçek’e teslim edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bisikletçiler ziyaretlerine devam ediyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Saygı turu için Samsun’dan yola çıkan Bisiklet Gurubu Afyonkarahisar’a uğradı

Afyonkarahisar Bisiklet Federasyon İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu ve Afyonkarahisar Bisiklet topluluğu Samsun’dan yola çıkan Bisiklet gurubunu karşıladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Saygı Turunda Afyonkarahisar Bisiklet grubu da Muğla ekibiyle yaklaşık 40 km birlikte pedal çevirdiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ve Öğretmenevi’ni ziyaret etti. 5 Mayıs’ta Samsun’dan aldıkları Şanlı Bayrağı Muğla’ya getirmek üzere yola çıkan 12 kişiden oluşan Bisiklet Grubu Muğla, Samsun, Ankara, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla’yı kapsayan turda bin 50 km bisiklet pedal çevirecek.
19 Mayıs sabahı Muğla Cumhuriyet Meydanına gelecek Bisiklet Ekibi Samsun’dan aldıkları Bayrağı Muğla Valisi Amir Çiçek’e teslim edecek.

Bakmadan Geçme