• Haberler
  • Gündem
  • 'Atatürk'ün Gösterdiği Hedeflere Kararlılıkla Yürüyeceğiz'

'Atatürk'ün Gösterdiği Hedeflere Kararlılıkla Yürüyeceğiz'

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 'Birlik ve beraberlik içerisinde, Atatürk'ün gösterdiği hedeflere kararlılıkla yürüyeceğiz.' dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

“CUMHURİYET MİLLETİMİZİN KARARLILIĞININ SEMBOLÜDÜR”

Serkan Koyuncu, Cumhuriyetimizin 101’inci yılında, büyük mirası Türk Milletine emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle andığını belirtti. Koyuncu, şunları kaydetti: “101 yıl önce, yokluk ve zorluklar içinde bağımsızlık mücadelesi veren bir milletin, azim ve kararlılıkla kurduğu Cumhuriyet, bugün de bizlere rehber olmaya devam ediyor. Cumhuriyet, yalnızca bir yönetim biçimi değil, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık konusundaki kararlılığının sembolüdür. Her bir vatandaşın eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu bu büyük yapı, bizlere çağdaş bir ülke ve aydınlık bir gelecek sunmuştur. Bizler de Emirdağ olarak, bu değerlerin ışığında ülkemizi daha ileri taşımak, genç nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.” 

“BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Koyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, bu büyük bayrağı daha da yükseklere taşıma sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, Atatürk'ün gösterdiği hedeflere kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Daha aydınlık yarınlara olan inancımızla, Cumhuriyetimizin ışığını sonsuza dek yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.” 

Bakmadan Geçme