Atatürk Ormanı açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Atatürk Ormanı ve Mesire Alanı’nın 1 Ağustos 2017 tarihinde açılacağını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu’nun isteği üzerine belediyemiz park bahçeler müdürlüğünce 120 bin metrekare alanda tasarlanıp yapımı tamamlanan Atatürk Ormanı, Piknik ve Mesire Alanı’nın açılışını 1 Ağustos Salı günü saat 11:00’da inşallah yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel [&hellip]

Atatürk Ormanı ve Mesire Alanı’nın 1 Ağustos 2017 tarihinde açılacağını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu’nun isteği üzerine belediyemiz park bahçeler müdürlüğünce 120 bin metrekare alanda tasarlanıp yapımı tamamlanan Atatürk Ormanı, Piknik ve Mesire Alanı’nın açılışını 1 Ağustos Salı günü saat 11:00’da inşallah yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel ormana, piknik alanına ve açılış törenine davet ediyorum” dedi.
VAZGEÇİLMEZ BİR ALAN
OLACAK
Çoban, şöyle devam etti:
“Muhteşem man-zarası, havası, güzellikleriyle Atatürk Ormanımız sizlerin hizmetinde. Bugün Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kuruluyla çalışmaları yerinde inceledik. Ufak tefek eksikler dışında piknik alanımızın tamamlandığını gördük. Üç kademeli Şelalesi, üç ayrı havuzu, Fıskiyeleri, Pergoleleri, piknik masalarıyla, mescidiyle, tuvaleti ile ve üstelik gece aydınlatmasıyla Afyonkarahisar’ın vazgeçilmez mekanlarından birisi haline geleceğine inanıyor ve tekrar tekrar bütün hemşerilerimizi ve şehrimize gelen misafirlerimizi davet ediyorum.”

Bakmadan Geçme