Atatürk Orman Çiftliği ürünleri burada

Cumhuriyet Sucukları Et Şarküteri, Yeşilyol Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Şarküteri’de Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’nin ürünleri satılıyor Yeşilyol Caddesi, ürün çeşitliliği ve nezihliğiyle dikkat çeken bir şarküteriye kavuştu. Cumhuriyet Sucukları Et Şarküteri, kırmızı etten, peynire kadar pek çok ürün yer alıyor.HER ŞEY VARŞarküteri işletmecisi Mehmet Mihrioğlu, “Atatürk Orman Çiftliği’nin günlük sütlerini, kaşar peynirlerini, keçi yoğurtlarını, tereyağlarını, [&hellip]

Atatürk Orman Çiftliği ürünleri burada

Cumhuriyet Sucukları Et Şarküteri, Yeşilyol Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Şarküteri’de Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’nin ürünleri satılıyor

Yeşilyol Caddesi, ürün çeşitliliği ve nezihliğiyle dikkat çeken bir şarküteriye kavuştu. Cumhuriyet Sucukları Et Şarküteri, kırmızı etten, peynire kadar pek çok ürün yer alıyor.
HER ŞEY VAR
Şarküteri işletmecisi Mehmet Mihrioğlu, “Atatürk Orman Çiftliği’nin günlük sütlerini, kaşar peynirlerini, keçi yoğurtlarını, tereyağlarını, kefirlerini Afyonkarahisar’da satmaya başladık. Bu Afyonkarahisar için bir ilk. Cumhuriyet Sucukları’nın mamüllerini ve kırmızı etlerini de satıyoruz” dedi.
MÜŞTERİLER MEMNUN
Müşterilere güleryüzlü hizmet verdiklerini söyleyen Mihrioğlu, “Şarküteri grubunun hemen her çeşidi var. Kaymak da Afyonkarahisar’ın meşhur camız kaymağı. Müşterilerimiz, bizlere memnuniyetlerini bildiriyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme