• Haberler
  • Genel
  • Atatürk ilkokulu'nda Yerli Malı Haftası kutlandı

Atatürk ilkokulu'nda Yerli Malı Haftası kutlandı

Atatürk İlkokulu 3-M sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını etkinlik düzenleyerek kutladılar 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla Atatürk İlkokulunun 3-M sınıfı öğrencilerince etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte Öğrenciler Furkan Genç, Hatice Ulusoy ve Deniz Fettah Gökdeniz günün anlamına yönelik yazı ve şiirler okudular. Atatürk İlkokulu 3-M sınıf annesi Fatma Taşdemir, Yerli [&hellip]

Atatürk ilkokulu’nda Yerli Malı Haftası kutlandı

Atatürk İlkokulu 3-M sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını etkinlik düzenleyerek kutladılar

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla Atatürk İlkokulunun 3-M sınıfı öğrencilerince etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte; Öğrenciler Furkan Genç, Hatice Ulusoy ve Deniz Fettah Gökdeniz günün anlamına yönelik yazı ve şiirler okudular.
Atatürk İlkokulu 3-M sınıf annesi Fatma Taşdemir, Yerli Malı Haftası nedeniyle yaptığı konuşmada, mahallemizde ki bakkaldan alışveriş yapmayı, kredi kartı kullanımı ve cep telefonu konuşmalarında daha dikkatli ve tasarruflu olma alışkanlığını kazanmak gerekitğini söyledi. Taşdemir; “Tüm Afyonkarahisarlıları üretmenin, paylaşmanın ve dayanışmanın önemi üzerinde düşünerek, çevremizdekileri bilgilendirerek ithal edilen pahalı yabancı mallar yerine, Türkiye’de üretilen barkot numarası 869 ile başlayan yerli üretim mallarını tercih etmeye davet ediyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme