Atatürk heykeli Hatıra Ormanı’na taşınacak

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğinde Atatürk Hatıra Ormanı ismini alacak Kent Ormanı Şelale Park ve Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor.FİDAN DİKİLECEKAtatürk Hatıra Ormanı ismini alacak mesire alanına taşınacak Atatürk heykeli, önce bakıma alınacak daha sonra ise Hatıra Ormanındaki yerini alacak. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, içerisinde şelalenin yanı sıra halkın piknik yapabileceği alanın oluşturulması [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğinde Atatürk Hatıra Ormanı ismini alacak Kent Ormanı Şelale Park ve Mesire Alanı’nda çalışmalar sürüyor.
FİDAN DİKİLECEK
Atatürk Hatıra Ormanı ismini alacak mesire alanına taşınacak Atatürk heykeli, önce bakıma alınacak daha sonra ise Hatıra Ormanındaki yerini alacak. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, içerisinde şelalenin yanı sıra halkın piknik yapabileceği alanın oluşturulması için Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çalışmaların devam ettiği bildirilirken, kısa süre içerisinde Atatürkçü Düşünce Derneği ile işbirliğinde bölgede fidan dikimi gerçekleştirileceği ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme