Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Camii ibadete açıldı

Şuhut İlçesi’nde hayırsever emekli

Şuhut İlçesi’nde hayırsever emekli öğretmen Süleyman Uraş tarafından yaptırılan Atatürk Camii ibadete açıldı

 

İlçede bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan Atatürk Camii’nin açılış törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut Müftüsü İsa Ada, caminin yaptırılmasına vesile olan Süleyman Uraş ve çok sayıda Şuhutlu vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programı emekli öğretmen Süleyman Uraş’ın konuşması ile devam etti. Uraş konuşmasında, “Çok şükür Rabbime bizlere bugünleri gösterdi. Çok uğraştık ama çok güzel bir eser ortaya çıktı. Caminin temelinden son haline kadar bizlere destek olan Şuhut Belediyesi ailesine ve Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah destek olan herkesten razı olsun.” dedi.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Boztepe ise konuşmasında, “4 ay gibi kısa sürede cami tamamlanmış. Bu güzel cami için hayırsever Süleyman hocamıza teşekkür ederiz. Allah cemaatini bol eylesin.” diye konuştu. Vali Yardımcısı Boztepe’nin ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçu cami yaptırmanın ve diğer hayır işlerinin faziletinden bahsederek sebep olan herkese teşekkür etti.
Şuhut Müftüsü İsa Ada’nın açılış duasını yapmasının ardından Atatürk Cami’nin açılış kurdelesi kesilerek, cemaate yemek ikramı yapıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti