• Haberler
  • Genel
  • 'Atanmışların seçilmişlerin önüne geçmesine tepki gösterdik'

'Atanmışların seçilmişlerin önüne geçmesine tepki gösterdik'

İl Genel Meclisi'nde dün yaşanan ve gerginliklere neden olan 'ödenek' konusunun yanlış anlaşıldığı, tepkilerin ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

İl Genel Meclisi’nde dün yaşanan ve gerginliklere neden olan “ödenek” konusunun yanlış anlaşıldığı, tepkilerin ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy’un tutumundan kaynaklandığı belirtildi.

İl Genel Meclisi toplantısında tartışmaların detayları ele alındı. MHP İGM Merkez Üyesi Ahmet Zeki Ertürk dün meclisi sarsan konu ilgili toplantıda söz alarak konuyu tekrar değerlendirdi.
Sultandağı GES Projesi ilgili yerel basında yer alan haberle ilgili söz alarak konu hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy’dan bilgilendirme talep ettiğini hatırlatan Ertürk, “Sayın Genel Sekreterin haber altına yazdığı yorumun maksadını aşarak meclis iradesinin önüne geçmesi nedeniyle tepki göstermiştim. AK Partili bir üyenin konuyu farklı bir gündeme taşımasıyla Sayın Genel Sekreterden açıklama talep ettik. Sayın Genel Sekreter konuyu Meclis Başkanına açıklayacağını, onun meclisi bilgilendirmesini söyledi. Bizde bu meseleyi gizemli bir havaya büründürüp, sürekli ben demesine tepki göstererek salonu terk ettik. Atanmışların, seçilmişlerin önüne geçmesine tepki vererek MHP gurubu olarak salonu terk ettik.” dedi.

Bakmadan Geçme