• Haberler
  • Genel
  • Atalay, Afyon'u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Atalay, Afyon'u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Basın İlan Kurumu'nun Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay Uşak'ı ziyaret ettikten sonra Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi çalışanları ile istişarede bulundu Basın İlan Kurumu'nun Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Afyonkarahisar ziyaretinden önce Uşak'taki basın mensupları ile bir araya gelen Atalay gazeteleri hem nicelik hem de nitelik olarak zayıf [&hellip]

Atalay, Afyon’u ziyaret etti

Basın İlan Kurumu’nun Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay Uşak’ı ziyaret ettikten sonra Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi çalışanları ile istişarede bulundu

Basın İlan Kurumu’nun Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar ziyaretinden önce Uşak’taki basın mensupları ile bir araya gelen Atalay; gazeteleri hem nicelik hem de nitelik olarak zayıf bulduğunu, gazetelerin güçlenmesinin güç birliğinden geçtiğini, bu gelişmeye en iyi örneğin ise Sivas yerel basını olduğunu sözlerine ekledi.
BİK’in denetleme, düzenleme ve destekleme kurumu olduğunu vurgulayan Genel Müdür Atalay, şubelerinin faaliyet gösterdiği illerde yerel basının daha derli toplu olduğunu, Uşak’ta da Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğünü kurmayı planladıklarını ve bu yönde çalışmaların başlatıldığını söyledi.
Uşak’taki toplantının ardından Afyonkarahisar’a geçen Atalay, burada Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Şube Müdürü Selami Çalışkan tarafından Atalay’a brifing sunuldu.
Ziyarette BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz ve Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme