• Haberler
  • Genel
  • Atakule'yi Afyonlu güzelleştirdi – Kocatepe Gazetesi

Atakule'yi Afyonlu güzelleştirdi – Kocatepe Gazetesi

Başkent'in simgesi Atakule'nin büyük ilgi çeken ışıklandırma sistemini Afyonkarahisarlı işadamı Kazım Özer'in firması gerçekleştirdi Başkent Ankara'nın simgesi Atakule'nin ışıklandırılmış hali beğeni topladı. Atakule'nin ışıklandırılması işini Afyonkarahisarlı işadamı Kazım Özer'in sahibi olduğu Selka A.Ş. gerçekleştirdi.Basından övgü aldıAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şangay gezisinde ilham aldığı ve benzerini yapmak istediği bir projeyi seçim sonuçlarıyla çakıştırdı ve [&hellip]

Atakule’yi Afyonlu güzelleştirdi

Başkent’in simgesi Atakule’nin büyük ilgi çeken ışıklandırma sistemini Afyonkarahisarlı işadamı Kazım Özer’in firması gerçekleştirdi

Başkent Ankara’nın simgesi Atakule’nin ışıklandırılmış hali beğeni topladı. Atakule’nin ışıklandırılması işini Afyonkarahisarlı işadamı Kazım Özer’in sahibi olduğu Selka A.Ş. gerçekleştirdi.
Basından övgü aldı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şangay gezisinde ilham aldığı ve benzerini yapmak istediği bir projeyi seçim sonuçlarıyla çakıştırdı ve Atakule Erdoğan seçim konuşmasını yaptıktan sonra ışıklarla aydınlatıldı. Başkent’in simgesi atakule’nin ışıklandırılmış hali büyük beğeni topladı. Yapılan çalışma ilgi ilgili basında bir çok övgü yazısı yer aldı. Ülke gündemindeki bu işi Afyonkarahisarlı bir işadım gerçekleştirdi. “Yusuf Ağa” olarak bilinen Yusuf Özer’in oğlu Kazım Özer’in sahibi olduğu Selka A.Ş. Atakule’nin ışıklandırılması işine imza atan firma oldu.
Bogaziçi’ni de ışıklandırdı
Afyonkarahisarlı olan ve İstanbul’da iş yaşamını sürdüren Kazım Özer böyle bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Atakule’nın ışıklandırılması projenin dünya rekoru olan bir sürede, 5 gün içerisinde tamamlandığını belirten Kazım Özer, “125 metre yüksekliğindeki Atakule’yi 25 bin led lamba kullanarak bugünkü haline getirdik. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz” dedi. Atakule’nin sahibi olan Tarman Ailesi’ne ait Tarman GMYO’nın Atakule’nın ışıklandırılması işi için Selka’yı tercih etmesinin sebebini daha önce yaptıkları başarılı çalışmalar olarak gösteren Kazım Özer, “Biz 1. Boğaziçi Köprüsü’ndeki çalışmamız ile kendimizi ispatlamıştık. Bu çalışmamızdaki başarımız Atakule çalışmamızda da referans oldu” dedi.

Bakmadan Geçme