• Haberler
  • Genel
  • Ataköy’de 2 farklı park alanı oluşturulacak

Ataköy’de 2 farklı park alanı oluşturulacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesinde incelemelerde bulundu   Yatırım programına alınan dere yatağı, okul, düğün salonu, sosyal tesisler, camii ve Belediye tarafından yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulunan Başkan Zeybek Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir'in talep ve önerilerini aldı. Ziyarette Ataköy Mahallesi'ne iki farklı park alanı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Zeybek, 52 bin metrekare alan [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesinde incelemelerde bulundu

Yatırım programına alınan dere yatağı, okul, düğün salonu, sosyal tesisler, camii ve Belediye tarafından yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulunan Başkan Zeybek Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir’in talep ve önerilerini aldı.
Ziyarette Ataköy Mahallesi’ne iki farklı park alanı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Zeybek, 52 bin metrekare alan üzerinde oluşturulacak rekreasyon alanında piknik alanları, oturma gurupları, engelli çocuklar için oyun alanları, yürüyüş yolları, çay bahçesi spor aletleri ve antrenman sahası yapacaklarını söyledi.
Şirin Pınar Mevkii’nde 8 bin metrekare alanda piknik alanı oluşturacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, halkın gönül rahatlığı ile ailesiyle vakit geçireceği bu mekânların Ataköy’e değer katacağını dile getirdi. Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteğinden dolayı şükranlarını sunarak mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme