AS’tan Çoban’a tam kadro ziyaret

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaret düzenlediler. Dün gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlı vatandaşlardan ekonomik güçleri nispetinde kulübe destek olmalarını istedi. Konuklarını Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, [&hellip]

AS'tan Çoban'a tam kadro ziyaret

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaret düzenlediler. Dün gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlı vatandaşlardan ekonomik güçleri nispetinde kulübe destek olmalarını istedi. Konuklarını Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geride kalan Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramı’nı kutladı. Afyonkarahisarspor’un bu yıl da başarılı bir sezon geçireceğine inandığını dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlı vatandaşların kulübe destek vermeleri gerektiğini vurguladı.
Herkes gücü
nispetinde bu kulübe
destek vermeli
Herkesin gücü nispetinde yardım yapabileceğini ifade eden Başkan Çoban; “Bizler bu şehrin yerel yöneticileri olarak imkanlarımız ölçüsünde yasaların bize verdiği bize verdiği yetkiler çerçevesinde elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Çevre illere ve Türkiye geneline baktığımızda hala bazı büyük illerin profesyonel liglerde bir temsilcisinin olmadığını görü-yoruz. Ama Allah’a şükür bölgemizde Afyonkarahisar-spor değerli kulüp yöneticilerinin ve eski Kulüp Başkanımız Salim Pancar’ın da desteğiyle yüklü bir borca rağmen geçen yılı başarılı bir şekilde tamamladı. Bu arada borçların önemli bir kısmı da ödendi. Bu da kulüp için iyi bir gelişme oldu. Biliyoruz ki diğer komşu illerimizin kulüplerinin kapanma sebebi altından kalkamayacak derecede kulüplerin borçlanmasıydı. İnşallah Afyonkarahisarspor eski mutlu ve başarılı günlerine tekrar dönecektir, ben buna gönülden inanıyorum. Bu arada da Afyonkarahisar halkının da özellikle iş adamlarımızın bu takıma sahip çıkması gerekir. Gücü 10 liraya yeten 10 lira ile 100 bin liraya yeten kişi de 100 bin lira ile bu takıma sahip çıkabilir. Çünkü Allah (C.C) bile tabiri caizse herkese gücü nispetinde vergi koymuş. Herkes malının 40’ta biri oranında zekat veriyor. Dolayısıyla bu tür sosyal yardımlar kimisi için 10 lira kimisi için 100 bin lirayla yapılabilir. Bu konuda da Afyonkarahisar halkından destek bekliyoruz. Lütfen kulübümüzü ve futbolcularımızı yalnız bırakmayalım” dedi.
Bülbül: “Başarılar
çok yakın”
Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve geldiği günden bu yana kulübe destek olduğunu ve olmaya devam ettiğini söyledi. Sıkıntılı dönemlere rağmen bugünlere gelindiğini ifade eden Başkan Hikmet Bülbül; “Arkadaşlarımız ‘paradan ziyade başarıyı istiyoruz. Başarı bizim olmazsa olmazımız’ anlayışıyla Afyonkarahisar’ı tercih ettiler. Bu tercihlerinden dolayı şahsınızın huzurunda arkadaşlarımıza bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum. Burada unutamayacağımız başarıları inşallah birlikte yaşacağız. İnşallah yüz akıyla ligde başarılı olmak istiyoruz. Ayrıca bir taraftan sportif başarılarımızı sürdürmek, diğer taraftan da geçmişten kalan borçlarımızı ödemek gibi bir yükümlülüğümüz var. Birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisarımıza yakışan bir şekilde mücadele edeceğimizi belirtmek istiyorum. Bizlere olan desteklerinizden dolayı şahsım ve Kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Mustafa Meteertem:
“Afyon halkının desteğini
yanımızda hissediyoruz”
Afyonkara-hisarspor Teknik Direktörü Mustafa Mete Erdem ise bu sezon başarıdan emin olduklarını dile getirdi. Tarihte önemli bir yeri olan Afyonkara-hisar kentinde bulunmaktan teknik heyetin ve futbolcuların oldukça mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Mete Erdem şöyle konuştu; “Geldiğimiz bu noktada kriz gibi gözüken bir ortamda Sayın Belediye Başkanımızın maddi manevi destekleriyle şuan gördüğümüz takım meydana geldi. Maddi imkanlarımız çok bile olsa belki bu takımı kuramayabilirdik. Bu durumu Yüce Rabbimizin bizlere ve kente bir hediyesi olarak düşünüyorum. Maçlarda biliyorsunuz 90. dakika golleri olur. Sayın Belediye Başkanımız da son dakikalarda attığı destek golleriyle bu aşamaya geldik. Belediye Başkanımızın ve Afyonkarahisar halkının gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu gücü sahada en iyi şekilde ortaya koyacağız.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme