• Haberler
  • Genel
  • AS’ta transfer çalışmaları hızlandı – Kocatepe Gazetesi

AS’ta transfer çalışmaları hızlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Afyon’a geldi. Mor Beyazlı Teknik Adam, yöneticilerle görüşerek transfer çalışmalarına bir an evvel başlanılması gerektiğini bildirdi Afyonkarahisarspor’da transfer çalışmalarına hız verildi. Mor Beyazlı ekibin rakipleri bir çok kaliteli oyuncuyu kadrosuna katmaya devam ederken Afyonkarahisarspor’da kamuoyuna bildirilmiş resmi bir transfer henüz yok. Ama Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör [&hellip]

AS'ta transfer çalışmaları hızlandı

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Afyon’a geldi. Mor Beyazlı Teknik Adam, yöneticilerle görüşerek transfer çalışmalarına bir an evvel başlanılması gerektiğini bildirdi

Afyonkarahisarspor’da transfer çalışmalarına hız verildi. Mor Beyazlı ekibin rakipleri bir çok kaliteli oyuncuyu kadrosuna katmaya devam ederken Afyonkarahisarspor’da kamuoyuna bildirilmiş resmi bir transfer henüz yok. Ama Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Orhan Yüce’nin direktifleri doğrultusunda yaklaşık 10 futbolcuyla görüşmelerde bulunan yöneticilerin, bu oyunculara en kısa zamanda Afyonkarahisarspor forması giydirecekleri öğrenildi. Teknik Direktör Orhan Yüce’nin de transferlerin bir an evvel bitirilip lig hazırlıklarına başlanması konusunda yöneticilerle fikir birliğine vardığı bildirildi.
İki gün önce Afyonkarahisar’a gelen Yüce’nin yöneticilerle bir toplantı yaptığı ve toplantıda daha önceden isimleri belirlenen futbolcuların ele alındığı ifade edildi.
Yönetimin kulübün maddi durumunu da düşünerek en uygun futbolcuların kadroya katılacağı konusunda Teknik Direktör Yüce’ye söz verdikleri öğrenildi.

Bakmadan Geçme