Asr-ı Saadet anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesinde Muradiye Kültür Vakfının organizasyonuyla Asrı Saadette Kuran Sevgisi konulu konferans düzenlendi Çay Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen konferansta, Merkez Kuran Kursu öğreticisi Ahmet Türkkan’ın Kuran tilavetinin ardından Ramazan aylarında Kanal 7 televizyonunda sahur programlarında evlere misafir olan Ömer Döngeloğlu konferansta bir konuşma yaptı. Konuşmasında Döngeloğlu, Peygamberimizin en büyük mucizesinin Kuran-ı Kerim olduğunu Kabe’de ilk [&hellip]

Asr-ı Saadet anlatıldı

Çay ilçesinde Muradiye Kültür Vakfının organizasyonuyla Asrı Saadette Kuran Sevgisi konulu konferans düzenlendi

Çay Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen konferansta, Merkez Kuran Kursu öğreticisi Ahmet Türkkan’ın Kuran tilavetinin ardından Ramazan aylarında Kanal 7 televizyonunda sahur programlarında evlere misafir olan Ömer Döngeloğlu konferansta bir konuşma yaptı. Konuşmasında Döngeloğlu, Peygamberimizin en büyük mucizesinin Kuran-ı Kerim olduğunu Kabe’de ilk okunan ayetlerin rahman suresi olduğunu söyledi.
Döngeloğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Evlerimizi Kuran evine çevirerek Allah Resulünün emanetine sahip çıkalım. Çünkü Peygamberimiz ümmetine çok düşkündü”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Daha sonra, Döngeloğlu, Peygamberin İzinde ve Gökyüzünün yıldızları isimli kitaplarını imzaladı. (AA)

Bakmadan Geçme