• Haberler
  • Spor
  • ASML'de Gençlik Merkezi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

ASML'de Gençlik Merkezi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile buluştu. Okulun konferans salonunda Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdür Ahmet Ertürk tarafından okul öğrencilerine sunum yapıldı. Bakanlığın, Gençlik Merkezleri tanıtım filmi izletilirken, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllülerinden Ahmet Said Yavuz [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile buluştu. Okulun konferans salonunda Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdür Ahmet Ertürk tarafından okul öğrencilerine sunum yapıldı. Bakanlığın, Gençlik Merkezleri tanıtım filmi izletilirken, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllülerinden Ahmet Said Yavuz tarafından öğrencilere ney dinletisi yapıldı. Okulun koridorlarına Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tanıtım standı kurularak gönüllü gençler, okul öğrencilerine Satranç ve Mangala öğretimi gibi çeşitli etkinlikler yapıldı. Faaliyetle okul öğrencileri Afyonkarahisar Gençlik Merkezi hakkında bilgi sahibi oldu.
GM’DEN OKULA TEŞEKKÜR
Faaliyetin organize edilmesinde katkı sağlayan Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Vehbi Göktaş’a ve öğretmenlere, katılımlarında dolayı okul öğrencilerine, gönüllü gençlere Afyonkarahisar Gençlik Merkezi teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme