• Haberler
  • Genel
  • Aslan’dan kongre uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Aslan’dan kongre uyarısı – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan partisinin kongre sürecini anlatarak parti üyelerine uyarılarda bulundu Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Aziz Aslan partisinin ilçe kongreleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 17 Kasım tarihi itibariyle ülke genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre takvimini başlattığını, ilimizde de kongrelerin 29 Kasım’da başlayıp 22 Şubat’ta son bulacağını belirten MHP il Başkanı Aziz Aslan, [&hellip]

Aslan'dan kongre uyarısı

MHP İl Başkanı Aziz Aslan partisinin kongre sürecini anlatarak parti üyelerine uyarılarda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Aziz Aslan partisinin ilçe kongreleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
17 Kasım tarihi itibariyle ülke genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre takvimini başlattığını, ilimizde de kongrelerin 29 Kasım’da başlayıp 22 Şubat’ta son bulacağını belirten MHP il Başkanı Aziz Aslan, İlçe kongrelerinin birlik beraberliği pekiştiren, çoşkulu, heyacanlı ve geleceğe dair umutların yüksek olduğu bir düğün havasında geçmesini planladıklarını belirtti. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, şunları söyledi:
“Bu bağlamda ilçelerimizin büyük bir bölümünde tek liste olarak kongreye gideceğiz. Birden çok listelerin yarışacağı ilçelerimizde de parti içi demokrasiyi işleterek birlik beraberlik ve huzur içerisinde kongrelerimizi tamamlayacağız. Kongre dönemlerinde birtakım art niyetli ve bulanıklığı seven kişilerce üye kayıtlarıyla ilgili dedikodu ve fitneler üretilerek partimiz karıştırılmak istenmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi hiçbir mensubu bu oyunlara gelmeyecektir. İlçe teşkilatlarımızı kimsenin töhmet altında bırakmaya hakkı yoktur. Kongre hazirun listeleri genel merkezimizin tek çatı sisteminden alınarak teşkilatlarımıza gönderilmektedir. Şu gerçeği bütün camiamıza bir kez daha hatırlatmak isterim. Partimize üyelik kişinin şahsi müracaatı ile başlar yönetim kurulunun onayıyla devam eder ve Yargıtay kayıtlarına girmesiyle gerçekleşmiş olur. Üyeliğin son bulması ise: Ölüm, istifa, ihraç ve başka partiye üye olmak hallerinde gerçekleşir. Bu hükümler siyasi partiler kanununda ve parti tüzüğümüzde açıktır. Partililerimizden isteğim şudur ki: TC numaralarıyla yargıtayın internet sitesinden parti üyeliklerini sorgulasınlar. Yargıtayda üye gözüken her arkadaşımızın ismi hazirun listelerinde yer alacaktır. Yargıtay kayıtlarında ismi olupta hazirunda İsmi olmayan arkadaşlarımız varsa ilgili ilçe teşkilatına durumu bildirdiklerinde gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Kongrelerimizin hazirun cetvelinde ismi çıkmayan bazı arkadaşlarımız bize ulaştıklarında yaptığımız araştırmada üyelerimizin iradeleri dışında başka partilere üye kaydı oldukları tesbiti yapılmıştır. Teşkilatlarımızın kongrelerimizi partimize yakışır olgunlukta yapacağına inancımı belirtiyor kongrelerde görev talep eden dava arkadaşlarımı böylesine önemli bir dönemde Türk Milliyetçiliği davasına hizmet etme gayretlerinden dolayı kutluyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme