Aslan: Veren değil, alan el çoğalıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplum örgütü ziyaretlerine devam ediyor. Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Cansuyu Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciğini ziyaret eden MHP il Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri [&hellip]

Aslan: Veren değil, alan el çoğalıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplum örgütü ziyaretlerine devam ediyor. Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Cansuyu Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciğini ziyaret eden MHP il Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundular.
“DEĞERLERİMİZİN FARKINDA DEĞİLİZ”
Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, derneklerin toplumun ihtiyacı olduğunu söyledi. Son yıllarda çok hızlı bir şekilde dernek sayısının çoğaldığını ifade eden Aslan, “Aslında bu sevinilecek ve övünülecek bir durum değildir. Dinimizin gerekleri yardımlaşma ve dayanışma emirlerinden sadece birisi olan zekât müessesesini işletebilmiş olsaydık maksat hâsıl olmuş ve derneklere gerek kalmazdı. Bu kadar derneğin çoğalmasının bir sebebi de doğal olarak muhtaç ve ihtiyaç sahibi sayısının artması demektir. Keşke ülkemizin bu kadar kaynaklarına rağmen yeterince üretebilsek ve kalkınabilsek, muhtaçlarımıza iş verebilsek derneklere ihtiyaç kalmasa diyorum. Bu herkesin temennisidir. Ancak; kendi değerlerimizin farkında değiliz” dedi.
“ÜRETEN DEĞİL, TÜKETEN TOPLUM OLDUK”
Uygulanan yanlış politikalar sonucu üretmeden, tüketen bir toplum haline gelindiğinin altını çizen Aslan, “Devletimizin bu konuda da yanlış politikaları olmaktadır. Sürekli hazır yardımlar yerine insanımızı bu durumdan kurtarıp onurlu ve gururlu bir şekilde kendi ürettiği ve kendi emeği ile geçinebilir hale getirmeliyiz. Atalarımız ‘hazıra dağlar dayanmaz’ demişler. Hazırı tüketmenin de dinimizde de sakıncalı olduğu bilinmektedir. Ülkemizde her geçen gün veren ellerin çoğalması yerine alan eller sayısının artmasına sebep olacak politikalarla geleceğimizi kendimiz karartmış oluruz” diye konuştu.
Aslan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliğine faaliyetlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Başkanı Mehmet Demir, işsizliğin, fakirliğin azalması, istihdamın ve üretimin artması için herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme