Aslan: Tutarlı dış politika zorunlu

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirerek özellikle daha tutarlı bir dış politika izlenmesinin mecburi olduğunu kaydetti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, siyasi iktidarın izlediği politikaları eleştirdi. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, ekonominin kötü yönetildiğini, eğitimin yazboz tahtasına çevrilip, sağlıktaki kötü gidişin, köylünün çiftçinin durumunun günden güne kötüye [&hellip]

Aslan: Tutarlı dış politika zorunlu

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirerek özellikle daha tutarlı bir dış politika izlenmesinin mecburi olduğunu kaydetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, siyasi iktidarın izlediği politikaları eleştirdi. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, ekonominin kötü yönetildiğini, eğitimin yazboz tahtasına çevrilip, sağlıktaki kötü gidişin, köylünün çiftçinin durumunun günden güne kötüye gittiğini söyledi.
DÜNDEN BUGÜNE
NE DEĞİŞTİ?
İşçiye, memura, enflasyonun altında verilen zamların, emekli dul yetimin geçim sıkıntılarını yokmuş gibi görüldüğünü iddia eden Aziz Aslan; “İğneden ipliğe yapılan zamlar insanlarımızın yaşam kalitesini gün geçtikçe kötüye götürmektedir. İçerdeki durum bu halde iken, inanın dış siyasetimiz bundan da beter hale gelmiştir. Komşularla 0 problem diye çıkılan yolda neredeyse herkesle düşman hale geldik. Dün Esat kardeşim diye boynuna sarıldığınız insan, bugün es et olduysa dünden bugüne değişen nedir?” dedi.
ÜLKE
MENFAATLERİ ÖNEMLİ
Libya ve Mısır da da durumun farklı olmadığını kaydeden Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Amerika’nın ve İsrail’in büyük Ortadoğu projelerine su taşımaktan öteye geçilmiyor. Yanlış dış politika sınırlarda yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Bir an önce daha tutarlı bir dış politika üretilmelidir. Kendi ülkemizin menfaatleri göz önünde tutularak hareket edilmelidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme