• Haberler
  • Genel
  • Aslan: Türkiye bölünme tehdidi ile karşı karşıya

Aslan: Türkiye bölünme tehdidi ile karşı karşıya

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Aslan, Türkiye’nin bölünme tehdidi ile karşı karşı olduğunu, bu süreçte şehit aileleri ve gazilerin kıymetlerinin daha iyi anlaşılması gerektiğini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulü [&hellip]

Aslan: Türkiye bölünme tehdidi ile karşı karşıya

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Aslan, Türkiye’nin bölünme tehdidi ile karşı karşı olduğunu, bu süreçte şehit aileleri ve gazilerin kıymetlerinin daha iyi anlaşılması gerektiğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti.
ŞEHİT AİLELERİ VE
GAZİLERİN KIYMETLERİ BİLİNMELİ
Aslan, “Geldiğimiz noktada Türkiye bölünme tehdidi ile karşı karşıya. Vatanımızın bütünlüğü için hayatlarını feda eden şehitlerimizi, koşa koşa askerlik görevine giden, fedakârlık yapan gazilerimizi daha çok anmak, daha çok anlamak gerekiyor. Şehit aileleri ve gazilerimizin kıymetinin anlaşılması gerekiyor” diye konuştu.
MÜTEVAZİLİĞİ KENDİMİZE
ŞİAR EDİNDİK
Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamak için Ankara’da görev almayı hedeflediğini aktaran Aslan, “Allah nasip eder de milletvekili seçilirsek, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin seslerini duyurmak, sorunlarını çözmek için çalışacağız. Ulaşılabilen, mütevazi bir milletvekili olmayı, kendimize şiar edindik” ifadelerini kullandı.
KUMARTAŞLI: ULAŞILABİLİR
MİLLETVEKİLİ ÇOK ÖNEMLİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da Aziz Aslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kumartaşlı, “Bizim için ulaşılabilir bir milletvekili çok önemli. Bir sorunumuz olduğunda kolayca paylaşabilmeyi istiyoruz. Şehit aileleri ve gazilerimizin tek isteği hatırlanmak. Hal hatır sorulan bir ailemiz, o günü mutlu geçiriyor” dedi.
MUHTARLAR DEMOKRASİNİN
EN TEMEL UNSURU
Aslan daha sonra, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Aslan, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en temel unsuru. Mahallelerimizin yükünü çeken muhtarlarımızla istişareyi seçimden sonra da sürdüreceğiz” diye konuştu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, Aziz Aslan’ın kendi içlerinden biri olduğunu ve il başkanlığı dönemlerinde de kendisiyle sıklıkla biraraya geldiklerini belirterek Aslan’a çalışmalarında başarılar dilediler.
ŞEHİRLER ENGELLİ DOSTU OLMALI
Engellilerin de sosyal haklarının genişletilmesi gerektiğine dikkat çeken Aslan, “Özellikle şehirlerimiz engelli dostu ünvanını hak edecek şekilde tasarlanmalı. Yoldan, kaldırımdan toplu taşıma araçlarına kadar pek çok konuda engellilerin dikkate alınmadığını görüyoruz. Aynı zamanda engelliler için sağlanan sosyal hakları geliştirecek politikalar uygulamaya talibiz” ifadelerini kullandı.
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün ve yönetim kurulu üyeleri de Aslan’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydederlerken, Aslan’ın kendileriyle belirli aralıklarla biraraya geldiğini nasip olup göreve seçilmesi halinde de engellilerin sözcüsü olacağından emin olduklarını ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme