• Haberler
  • Genel
  • Aslan STK’ları ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Aslan STK’ları ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

MHP eski İl Başkanı Aziz Aslan, ATSO ve ESOB’u ziyaret ederek oda başkanları ile gündemi değerlendirdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il Başkanı Aziz Aslan, sivil toplum örgütü ziyaretleri kapsamında ilk olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.ESNAF VE SANAYİCİ'NİN SORUNLARINI BİLİYORUMZiyarette Serteser ile gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Aslan, Afyonkarahisar’ın [&hellip]

Aslan STK'ları ziyaret etti

MHP eski İl Başkanı Aziz Aslan, ATSO ve ESOB’u ziyaret ederek oda başkanları ile gündemi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il Başkanı Aziz Aslan, sivil toplum örgütü ziyaretleri kapsamında ilk olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
ESNAF VE SANAYİCİ’NİN
SORUNLARINI BİLİYORUM
Ziyarette Serteser ile gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Aslan, Afyonkarahisar’ın çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. ATSO’nun kentin gelişmesi kapsamında başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Aslan, “Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Esnaf ve sanayicinin problemlerini iyi biliyorum. Yıllardır onlarla birlikte çalışıyoruz.” dedi.
ESNAF ZOR DURUMDA
Aslan daha sonra Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti. Esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu ifade eden Aslan, Türkiye’de ekonomi çarklarının giderek yavaşladığını ifade etti.
Ekonomide yaşanan durgunluğun her alanda kendini hissettirdiğini kaydeden Aslan, “Esnafımız durgunluktan bıkmış, siftah yapmadan dükkân kapatır durumdadır. Esnafımız, girişimcimiz, çalışanımız, çiftçimiz ekonomik ve sosyal anlamda kalkınamıyor. Esnafın kefalet kooperatiflerine borçları her geçen gün artıyor” diye konuştu.
ESNAF KENDİ EMEĞİYLE
AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYOR
Kış ayının sert geçmesinin ve piyasalardaki durgunluğun esnafı zor durumda bıraktığını belirten ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, “Allah esnafımızın işini rast getirsin. Esnaf kimseye yük olmadan kendi sermayesi ile kendi emeğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Bizde buna kurum olarak odalarımızla birlikte destek vermeye çalışıyoruz. Esnafın her türlü bürokratik işinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kredilerin temininde destek oluyoruz.”dedi.
ASLAN BAŞARILI
ÇALIŞMALARA İMZA ATTI
Aziz Aslan’ın kendi içlerinden biri olduğunu dile getiren Konak, “Aziz bey MHP il başkanlığı döneminde bir çok başarılı çalışmalara imza attı. Öte yandan kendisi Mali Müşavir olarak esnafın durumunu en iyi anlayanlardan biridir. Kendisini esnaf temsilcileri olarak siyaset arenasında görmek isteriz” ifadelerini kullandı.
Aslan’ın ESOB ziyaretinde, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ve Afyonkarahisar Kahveciler ve Ocakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Kocabaş’da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme