Aslan Nevruz’u kutladı – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türk geleneğinde ilkbaharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramını kutladı MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milleti’nin kadim geleneklerinden birisi olan Nevruz Bayramı’na ulaşmanın sevincinin yaşandığını belirtti.MHP İl Başkanı Aziz Aslan, baharın başlangıcı olarak Türk Milleti tarafından binlerce yıldan bu yana kutlanmakta olan Nevruz Bayramı’nın ülke, millet ve vatan için bolluk ve [&hellip]

Aslan Nevruz'u kutladı

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türk geleneğinde ilkbaharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramını kutladı

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milleti’nin kadim geleneklerinden birisi olan Nevruz Bayramı’na ulaşmanın sevincinin yaşandığını belirtti.
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, baharın başlangıcı olarak Türk Milleti tarafından binlerce yıldan bu yana kutlanmakta olan Nevruz Bayramı’nın ülke, millet ve vatan için bolluk ve bereket vesilesi olmasını diledi. Aslan; “Ülkemizde bulunan ve son zamanlarda iktidarın tavizleriyle iyice gemi azıya alan bazı bölücü unsurlar tarafından istismar edilmeye çalışılan Nevruz Bayramı bölücü simaların ortada cirit attığı bir gün değildir. Türkiye’yi elbirliğiyle çözülme sürecine çekmeye çalışan ve kadim Tük geleneği olan Nevruz Bayramı’nı necaset emellerine alet etmeye çalışan bedbahtlar AK Parti hükümetinin terör örgütüne verdiği mükafat ve ödünler sayesinde bu günü adeta bir fitne günü haline getirmişlerdir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme