• Haberler
  • Genel
  • Aslan: Muhtarlar kanaat önderleridir – Kocatepe Gazetesi

Aslan: Muhtarlar kanaat önderleridir – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor Verilen söz unutulmamalıMHP Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Muhtarlık Müesesinin demokrasisinin gelişmesi açısından büyük önemi olduğunu kaydeden Aslan: “Muhtarlarımız atanmış değil halkın içinden seçilmiş temsilcilerdir. Bu sebeple de [&hellip]

Aslan: Muhtarlar kanaat önderleridir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Verilen söz unutulmamalı
MHP Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Muhtarlık Müesesinin demokrasisinin gelişmesi açısından büyük önemi olduğunu kaydeden Aslan: “Muhtarlarımız atanmış değil halkın içinden seçilmiş temsilcilerdir. Bu sebeple de toplum da ve mahallinde kanaat önderidirler. MHP’nin seçim beyannamesinde muhtar maaşlarıın asgari ücret kadar olacağı ve ihtiyar heyetlerine de en az 150 TL net maaş ödeneceği taahhüt edilmiştir. Seçim öncesi verilen sözler seçim sonrasında unutulmamalı ve bu sözlerin namus sözü nalamına geldiği de göz ardı edilmemelidir” dedi.
Muhtar mahallenin temel taşı
Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, kendilerinin demokrasinin temeli olan muhtarlar olarak her türlü gelişmeyi hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Akagündüz: “Her muhtar mahallesinin temel taşı, vazgeçilmez bir unsurudur. O mahalledeki sorunların çözümündeki ilk mercih muhtarlıktır. Bizler mahallelerimizin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını en iyi bilen insanlar olarak bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sorunların giderilmesi için mahallelerimizde önderlik yapmaktayız. Mahallelerimizin her birinin ayrı ayrı özellikleri, güzellikleri bulunmaktadır”dedi. Çok sayıda muhtarında katıldığı ziyarette muhtarlarla ülkenin diğer sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme