Aslan, Dinar seçmeni ile buluştu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmalarına Dinar ilçesinden başladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Aziz Aslan, Dinar ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile yapılan seçim planlamasının ardından 25 kişilik bir heyetle sanayi ziyareti etti.Sanayi esnafı ile temaslarda bulunan Aziz Aslan ve MHP ekibi, esnafa MHP iktidarına ülkenin ihtiyacı olduğunu mesajını verdiler. [&hellip]

Aslan, Dinar seçmeni ile buluştu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmalarına Dinar ilçesinden başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Aziz Aslan, Dinar ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile yapılan seçim planlamasının ardından 25 kişilik bir heyetle sanayi ziyareti etti.
Sanayi esnafı ile temaslarda bulunan Aziz Aslan ve MHP ekibi, esnafa MHP iktidarına ülkenin ihtiyacı olduğunu mesajını verdiler. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret eden heyet, akşam yapılan programda Karahacılı Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Karahacılı Köyü’nde bulunan iki kahvehane konuşmasında yaklaşık 200 kişiye hitap eden Aslan, kırsal kesimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Aslan, seçim çalışmaları kapsamında bugün de dahil Dinar ilçesi köy ve belde ziyaretlerini sürdürecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme