Aslan: Devletin valisi bir adaya oy istedi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçim ve sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Aslan, kamu görevlilerinin yanı sıra devletin valisinin de bir Cumhurbaşkanı adayına oy istediğine şahpit olduklarını ileri sürdü. Aziz Aslan, vatandaşın bu duruma tepki gösterdiğini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Ticaret Meslek Lisesi’nde eşi Huriye Aslan [&hellip]

Aslan: Devletin valisi bir adaya oy istedi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçim ve sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Aslan, kamu görevlilerinin yanı sıra devletin valisinin de bir Cumhurbaşkanı adayına oy istediğine şahpit olduklarını ileri sürdü. Aziz Aslan, vatandaşın bu duruma tepki gösterdiğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Ticaret Meslek Lisesi’nde eşi Huriye Aslan ile birlikte 1054 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
KAYNAKLAR EŞİT
DAĞITILMADI
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türk Milletine, insanlık alemine, Ortadoğu coğrafyasına hayırlar getirmesini diledi. İnsanların her geçen gün bilinçlendiğini ifade eden Aslan; “İnsanlarımızın artık gerçek devlet adamı olanla olmayanı ayırma gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz. Ancak ne acıdır ki, milletin vergileri ile toplanan devlet kaynaklarının seçimlerdeki adaylara eşit bir şekilde dağıtılmadığıdır. Adaletli bir seçim kampanyası yürütülmediğini görmekteyiz. Dolayısıyla sanki kamu kurumlarının görevlilerinin hatta devleti temsil eden, devletin valisinin bile bir Cumhurbaşkanı adayına oy istediğini görüyor, şahit oluyor ve duyuyoruz. İnsanlarımız buna tepki gösteriyorlar. Bu tepkilerini sanıyorum sandıkta göstereceklerdir diye düşünüyorum. Bizim temennimiz MHP olarak milletimizin hayrına olan her türlü organizasyonda olup milletimizin geleceğine yönelik hayırlı işlerin ve sonuçların çıkmasıdır.” dedi.
SAĞDUYULU
HAREKET EDİLMELİ
Cenab-ı Allah’dan Türk Milletinin yolunu açık etmesini, yüzünü güldürmesini dileyen Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer milletimizin önünü icraatlarımız ve tercihlerimizle açamazsak komşularımızın başına gelen felaketlerin, Ortadoğu’daki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın başına gelen felaketlerin bizim başımıza gelmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. O yüzden insanlarımızın şimdi veya gelecekte ne zaman olursa olsun tercih anlamında düzgün ve sağduyulu hareket etmeleri gerektiğini ifade ediyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme