Aslan, boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, seçim çalışmaları kapsamında MHP Şuhut ilçe Başkanlığı’nı ziyaret etti MHP Şuhut ilçe Başkanı Tahir Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, “Yaşanan son gelişmelere bakıldığında Türkiye’nin hızlı bir şekilde pazarlanmaya çalışıldığını görüyoruz. Sorumlu bir vatandaş ve bu [&hellip]

Aslan, boş durmuyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, seçim çalışmaları
kapsamında MHP Şuhut ilçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

MHP Şuhut ilçe Başkanı Tahir Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, “Yaşanan son gelişmelere bakıldığında Türkiye’nin hızlı bir şekilde pazarlanmaya çalışıldığını görüyoruz. Sorumlu bir vatandaş ve bu necip milletin evlatları olarak hepimize büyük görevler düşmektedir. Bölünmeyiz şarkısı söyleyenlere de duyurulur. Atalarımız bu ülkenin toprakları ve namusu düşman çizmesi altında ezilmesin ve gelecek nesiller hür ve bağımsız yaşasınlar diye can verdiler. Yani bizim için. Biz de bizden sonrakilere karşı sorumluyuz. Eğer bu sorumluluğu yerine getiremezsek hem atalarımıza ve hem de çocuklarımıza karşı görevlerimizi yapmış sayılmayız.” ifadelerini kullandı.
Aslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Şuhut ilçe Başkanı Tahir Genç ve yönetim kurulu üyeleri Aslan’a çalışmalarında başarılar dilediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme