• Haberler
  • Genel
  • Aslan: En hızlı aday belirleyen Parti MHP'dir

Aslan: En hızlı aday belirleyen Parti MHP'dir

3 Kasım tarihinde yerel seçimlere katılacak adayların yarısını kesinleştirmiş olacaklarını belirten MHP İl Başkanı Aziz Aslan, bazı adayların açıklamalarını da özel durumları gereği sonraya bırakacaklarını söyledi. Aslan, bazı medya kuruluşları ve çalışanlarının kamuoyunu yanlış bilgilendirerek MHP teşkilatlarını sıkıntıya sokma gayretinde olduğunu belirtti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, partide düzenlediği basın toplantısında son [&hellip]

Aslan: En hızlı aday belirleyen Parti MHP’dir

3 Kasım tarihinde yerel seçimlere katılacak adayların yarısını kesinleştirmiş olacaklarını belirten MHP İl Başkanı Aziz Aslan, bazı adayların açıklamalarını da özel durumları gereği sonraya bırakacaklarını söyledi. Aslan, bazı medya kuruluşları ve çalışanlarının kamuoyunu yanlış bilgilendirerek MHP teşkilatlarını sıkıntıya sokma gayretinde olduğunu belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, partide düzenlediği basın toplantısında son günlerde bazı medya kuruluşlarında partisinin il ve ilçe teşkilatlarına ve belediye başkanları veya adaylarına yönelik gerçek dışı haberler ve yorumlar yapılmaya çalışıldığını açıkladı. Aslan; haberlerde “duyumlarımıza göre” mantığı ile insanların kafasının karıştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü.
“HEPİMİZ NEFSİMİZİ AŞTIK”
Türkiye’nin çok kritik bir dönemden geçtiğini, böyle bir zamanda partisinin 2014 seçimlerini çok önemsediğinin altını çizen Aziz Aslan, MHP’nin her yerleşim biriminde güçlü adaylarla yarışacağını ifade etti. Göreve geldiği günden bu yana aday olmak isteyen ve MHP’ye teveccüh gösteren herkese kapılarının açık olduğunu belirttiğini yineleyen Aslan; “Ortalama 20 yıldır birlikte çalıştığımız tecrübeli ilçe başkanlarımız ve genel merkezimiz ile birlikte tam bir uyum ve fedakârlık içerisinde çalışıyoruz. Her türlü zor şartlara rağmen mümkün olan en yüksek düzeyde iddiamızı gerçekleştirecek ekip ve adaylarımızla yola çıkmayı hedef almaktayız. Bu konuda bütün arkadaşlarımızın nefislerini aştıklarını görmekteyiz.” Dedi.
2 KASIM’DA İKİNCİ ETAP
TOPLANTISI YAPILACAK
“Sanki diğer partiler adaylarını tespit etmişler ve kamuoyuna arz etmişler de bir tek MHP aday belirlemede gecikmiş gibi düşünceleri anlamak mümkün değildir.” diyen Aslan; “Size sormak isterim; CHP’nin merkez il belediye başkanı adayının haricinde hangi parti, nerede ve kaç tane adayını kesinleştirip kamuoyuna deklare etmiştir? Herkesin de bildiği gibi hiçbir parti henüz yapmamıştır. MHP İl Başkanlığı geçen haftalarda Ankara Arena Salonunda görkemli bir şekilde yapılmış olan birinci etap aday tanıtım toplantısında 4 ilçe, 5 kasaba 9 adayını kesinleştirip tanıtmıştır. 02 Kasım’da Kayseri de yapılacak olan ikinci etap aday tanıtım toplantısında da yaklaşık 15-20 civarında adayımızı kesinleştirip kamuoyuna takdim edeceğiz. Böylelikle 03 Kasımda adaylarımızın yarısını kesinleştirmiş olacağız. Bir kısım yerleşim yerlerimizdeki adaylarımızın açıklamalarını da özel durumları gereği sonraya bırakacağız.” diye konuştu.
TEŞKİLATLAR BÜTÜNLÜK İÇİNDE
Türkiye’nin gözü önünde cereyan eden olayları sade vatandaş görür ve bilirken, inceleyip, araştırıp yazıları ve görüşleri ile insanları bilgilendirme ve aydınlatma görevi olduğunu düşündüğü basın mensuplarının olanları görmemiş olmalarının imkânsız olduğunu kaydeden Aslan; “MHP genelde ve yerelde adaylarını en hızlı belirleyen bir partidir. Kamuoyunu yanlış bilgilendirerek MHP teşkilatlarını sıkıntıya sokma gayretlerinin sebepleri tarafımızdan malumdur. MHP teşkilatları tam bir bütün halindedir ve ne yaptıklarının farkındadırlar. Hangi yerleşim biriminde adayını hangi usullerle, ne zaman ve nasıl belirleyeceğini ve ne zaman takdim edeceğini bilmektedirler. Her türlü görüşe saygımız olmakla birlikte hemşerilerimizden gelen tepkiler sonrası böyle bir açıklamanın yapılması ihtiyacı hâsıl olmuştur. 2014 Seçimlerinin memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerken, bu yolda özverili bir şekilde çalışan bütün teşkilatlarımıza ve mahalli idarelerdeki temsilcilerimize çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme