• Haberler
  • Genel
  • ASKOM toplantısı Eskişehir'de yapıldı – Kocatepe Gazetesi

ASKOM toplantısı Eskişehir'de yapıldı – Kocatepe Gazetesi

15. Bölge İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Eğitim Toplantıları’nın 2015’teki ilk toplantısı Eskişehir ilinde gerçekleştirildi Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir illerinden Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterleri, Üniversite Hastaneleri Başhekimleri ve 112 Sorumlularının katıldığı bölge toplantısına ilimizi temsilen Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi [&hellip]

ASKOM toplantısı Eskişehir’de yapıldı

15. Bölge İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Eğitim Toplantıları’nın 2015’teki ilk toplantısı Eskişehir ilinde gerçekleştirildi

Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir illerinden Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterleri, Üniversite Hastaneleri Başhekimleri ve 112 Sorumlularının katıldığı bölge toplantısına ilimizi temsilen Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ ve 112 Şube Sorumlusu Dr. Muammer Topuz katıldılar.
Özellikle acil durumdaki hastaların iller arasındaki nakillerinin sorunsuz yapılması için ortak bir plan üzerinde fikir birliğine varılan toplantıda ayrıca “Beyin İnme Merkezi” çalışmaları konuşuldu.
15. Bölge ASKOM ve Eğitim Toplantıları’nın bu yıl içindeki ikinci toplantısı Eylül ayı içerisinde Afyonkarahisar’da yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme