• Haberler
  • Genel
  • ASKF’den lig öncesi turnuva – Kocatepe Gazetesi

ASKF’den lig öncesi turnuva – Kocatepe Gazetesi

ASKF, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 30.Kuruluş yıldönümünü sportif etkinliklerle kutluyor Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun kuruluşunun 30. Yılı münasebetiyle Türkiye genelinde yapılan Sosyal ve Spor etkinlikler Afyonkarahisar’da da yapılacak. Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, TASKK’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir dizi program hazırladı. Süper Lig’in başlamasına bir haftadan az bir süre kala, ASKF Süper Lig’den [&hellip]

ASKF'den lig öncesi turnuva

ASKF, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 30.Kuruluş yıldönümünü sportif etkinliklerle kutluyor

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun kuruluşunun 30. Yılı münasebetiyle Türkiye genelinde yapılan Sosyal ve Spor etkinlikler Afyonkarahisar’da da yapılacak. Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, TASKK’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir dizi program hazırladı. Süper Lig’in başlamasına bir haftadan az bir süre kala, ASKF Süper Lig’den dört takımın katılacağı bir turnuva yapacak. Turnuvanın bugün başlayacağı öğrenildi. Konuyla ilgili ASKF’nin resmi internet sitesinde şu ifadeler yer aldı; “Başta engelliler olmak üzere 5 kategoride yapılacak sportif etkinliklerle kutlanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ‘Konfederasyonumuzun tebliği doğrultusunda İlimizde 25-26 Eylül 2010 tarihinde Futbol, daha sonraki tarihlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İstişare edile-rek, başta engelliler olmak üzere 5 kategoride yapacağımız spor faaliyetleriyle Konfederasyonumuzun 30. yılını kutlamak istiyoruz. Sportif faaliyetlerimize destek veren Başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü, Spor Kulüplerimizi ile diğer Kurum- Kuruluş yetkililerine ve Taban birliklerimize yürekten teşekkür ederim.”
İlk maçlar bugün
ASKF’den elde edilen bilgilere göre, TASKK’ın 30’uncu Kuruluş Yıldönümü nedeniyle dört takımın katılacağı mini bir turnuva düzenlenecek. Turnuvada Dinar Belediyespor, Ahmetpaşaspor, Demirspor ve Köy Hizmetlerispor mücadele edecek. Turnuva kapsamında Dinar Belediyespor ile Ahmetpaşaspor, Dinar’da Demirspor ile Köy Hizmetlerispor ise Merkez Saha’da karşılaşacaklar. Müsabakaların saat 16.00’da başlayacağı öğrenildi. Turnuvada ilk maçlarında galip gelen takımlar yarın saat 11.30’da final maçına çıkacaklar. Turnuvada şampiyon olan takıma turnuva anısına şampiyonluk kupası takdim edilecek.

Bakmadan Geçme