• Haberler
  • Genel
  • ASKF'den Belediyespor'a tebrik – Kocatepe Gazetesi

ASKF'den Belediyespor'a tebrik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ı 3'üncü lig'de başarılı bir şekilde temsil edip final etabından da başarıyla çıkan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan tebrik geldi Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı Türkiye Voleybol 3'üncü Ligi C Grubu'nda elde ettiği başarılarla ikinci olarak final etabı olan Play-Off grubuna da katılmayı başardı. Play-Off'un 2'nci Grubu'nda mücadele eden Belediyespor çıktığı üç maçı [&hellip]

ASKF’den Belediyespor’a tebrik

Afyonkarahisar’ı 3’üncü lig’de başarılı bir şekilde temsil edip final etabından da başarıyla çıkan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan tebrik geldi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı Türkiye Voleybol 3’üncü Ligi C Grubu’nda elde ettiği başarılarla ikinci olarak final etabı olan Play-Off grubuna da katılmayı başardı. Play-Off’un 2’nci Grubu’nda mücadele eden Belediyespor çıktığı üç maçı da alarak 2’nci lige yükselme şansını yakaladı.
Bu başarıların ardından Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) da resmi internet sitesinden bir tebrik mesajı yayınladı.
ASKF’nin yayınladığı mesajde şu ibarelere yer verdi; “26-28 Mart 2014 tarihlerinde Ankara’da oynanan Voleybol 3’üncü Lig Erkekler Final Etabı müsabakalarında grup birincisi olarak 2’nci Lige yükseldi. Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü’nün başta Kulüp Başkanı olmak üzere, yönetim kurullarını, teknik heyetlerini, sporcularını ve kulüplerine maddi, manevi desteğini esirgemeyen camialarını kutlar, 2’nci Lig’de de başarılarının devamını dileriz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme